کد خبر : 212181
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۳ - 22:17
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

اعتراض شدید یک مرجع تقلید به گرانی ها

آیت‌الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید با تاکید بر ضرورت ثبات و کنترل بازار گفت: با همفکری دستگاه‌های مختلف و اتحاد آن‌ها می‌توان مشکلات جاری کشور را حل کرد.

اعتراض شدید یک مرجع تقلید به گرانی ها

به گزارش سایت خبری مدارا؛وی روز پنجشنبه در دیدار سردار سلیمانی رییس سازمان بسیج مستضعفان، افزود: گرانی و تورم مردم را اذیت می‌کند و لازم است به این مسائل به‌صورت ویژه رسیدگی شود.

به نوشته جماران، آیت الله نوری همدانی گفت: مردم از اینکه قیمت برخی از محصولات و کالاها طی سال های اخیر افزایش چندین برابری پیدا کرده گلایه دارند.

این مرجع تقلید با تاکید دوباره بر اهمیت کنترل تورم و افزایش آسایش عمومی، یادآور شد: در دنیای امروز مردم ما با مسائل و مشکلاتی روبه‌رو هستند که گرانی ازجمله آن‌هاست.

وی در ادامه با اشاره به نقش مهم رسانه ملی در خنثی‌سازی توطئه‌های شبکه‌های معاند و تاکید بر ضرورت اصلاح برخی رویه‌ها در صداوسیما، بیان داشت: مسلم است که رسانه‌های معاند دست از دشمنی با ملت ما برنمی‌دارند و رسانه‌ها باید در برابر آن‌ها هوشیار باشند.پآیت الله نوری همدانی همچنین گفت: برخی از سران کشورهای همجوار رویه‌ای در سیاست خارجی خود دنبال می‌کنند که برخلاف منافع ملی ما است و لازم است با این کشورها صحبت شود تا جلوی لطمه‌های آن‌ها به ایران گرفته شود.

رییس سازمان بسیج مستضعفین در سفر روز پنجشنبه خود به استان قم با شماری از علما و مراجع تقلید دیدار و گفت‌وگو کرد.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: کمیسیون بهداشت مجلس حتما از نیرو‌های امنیتی و انتظامی درباره بیمارستان ایلام، توضیح خواهد خواست/ نباید در هیچ بیمارستانی شاهد چنین تصاویر و اتفاقاتی باشیم
نماینده مجلس: کمیسیون بهداشت مجلس حتما از نیرو‌های امنیتی و انتظامی درباره بیمارستان ایلام، توضیح خواهد خواست/ نباید در هیچ بیمارستانی شاهد چنین تصاویر و اتفاقاتی باشیم

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: کمیسیون حتما از نیروهای امنیتی و انتظامی درباره موضوع بیمارستان ایلام توضیح خواهد خواست و دستگاه قضایی نیز باید به این موضوع ورود کند و باید این موضوعات هم بررسی و رسیدگی شود.

زارع، نماینده مجلس: تراستی‌ها از سال ۹۶ بدهکار هستند؛ سوءاستفاده‌های این افراد باعث شده مردم به خیابان بیایند
زارع، نماینده مجلس: تراستی‌ها از سال ۹۶ بدهکار هستند؛ سوءاستفاده‌های این افراد باعث شده مردم به خیابان بیایند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با انتقاد از بازنگشتن ارز تراستی‌ها از سال ۱۳۹۶ گفت: واقعاً اگر می‌خواهند فشار از روی مردم برداشته شود، باید با این‌ها برخورد شود. فرقی نمی‌کند از کدام قشر باشند. به نظرم باید مشخص شود داماد چه کسی هستند، فرزند چه کسی هستند و با کدام آقازاده ارتباط دارند. این سوءاستفاده‌هاست که باعث شده امروز مردم به خیابان بیایند.

فرمانده کل ارتش: اعتراضات صنفی مردم ایران، ربطی به رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ندارد/ اعتراض در هر کشوری، موضوعی عادی و طبیعی است
فرمانده کل ارتش: اعتراضات صنفی مردم ایران، ربطی به رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ندارد/ اعتراض در هر کشوری، موضوعی عادی و طبیعی است

سرلشکر حاتمی گفت: مردم اطمینان داشته باشند که ما امنیت آنان را برقرار می‌کنیم و من با افتخار اعلام می‌کنم که خود را فدایی ملت می‌دانم و آماده‌ام برای یک نوزاد یک روزه، در هر نقطه این کشور که باشد، جانم را فدا کنم و مطمئنم همه همرزمان در ارتش، با همین نگاه ماموریت خود را دنبال می‌کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است