کد خبر : 211996
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۲ - 08:56
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

خط نشان فرانسه به مدعیان قهرمانی

تیم ملی فوتبال فرانسه در نخستین دیدار خود به مصاف استرالیا رفت که این بازی با برتری شاگردان دیدیه دشام همراه بود.

خط نشان فرانسه به مدعیان قهرمانی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در این بازی که از ساعت ۲۲:۳۰ سه شنبه و از گروه چهارم رقابت های جام جهانی فوتبال برگزار شد شاگردان دشام به مصاف استرالیا رفتند.

هنوز بازی به دقیقه ۱۰ نرسیده بود که کریگ گودوین استرالیا را به گل رساند تا هواداران این تیم به جشن و پایکوبی بپردازند اما خروس ها در دقایق ۲۷ و ۳۲ توسط آدرین رابیو و اولیویه ژیرو به گل رسیدند تا نیمه نخست این بازی ۲ بر یک به سود فرانسه تمام شود.

در ۴۵ دقیقه دوم فرانسه برای بار سوم به گل رسید، این بار کیلیان امباپه در دقیقه ۶۸ به گل رسید تا اختلاف دو تیم به ۲ گل برسد.

۳ دقیقه بعد اولیویه ژیرو همانند گل سوم فرانسه، با سر دروازه استرالیا را باز کرد تا نتیجه ۴بر یک شود.

در ادامه تلاش دو تیم به جایی نرسید و بازی با همان نتیجه ۴ بر یک تمام شود.

ترکیب فرانسه:
هوگو لوریس، ابراهیما کوناته، دایو اوپامکانو، بنجامین پاوارد، لوکاس هرناندز، اورلین شوآمنی (۷۶ – یوسف فوفانا)، آدرین ربیو، آنتوان گریزمان، عثمان دمبله (۷۶ – کومان)، کیلیان امباپه و اولیویه ژیرو

ترکیب استرالیا:
متئو رایان، کای رولز، هری سوتار، ناتان اتکینسون (۸۳ – میلوش دگنک)، عزیز بهیچ، آرون موی، ریلی مک گری (۷۳ – مابیل )، جکسون ایروینه (۸۳ – کانو باکوش)، متئو لکی، میچل دوک(۵۵ – جیسون کامینگز) و کرگ گودوی

اخبار مرتبط:
واکنش سخنگوی پرسپولیس به ادعای هک شدن سرورهای این باشگاه: در حال پیگیری هستیم
واکنش سخنگوی پرسپولیس به ادعای هک شدن سرورهای این باشگاه: در حال پیگیری هستیم

سخنگوی باشگاه پرسپولیس گفت: ما در حال بررسی این ادعا هستیم و بخش فنی ما در حال پیگیری است که ببیند آیا در این ایام هکی صورت گرفته یا خیر. فعلا تا بررسی نکردن همه ابعاد این ماجرا بیش از این نمی توان در موردش صحبت کرد.

سیاتل: برنامه‌های همجنسگرایان در دیدار ‎ایران و مصر طبق برنامه اجرا می‌شود
سیاتل: برنامه‌های همجنسگرایان در دیدار ‎ایران و مصر طبق برنامه اجرا می‌شود

یکی از اعضای کمیته مشورتی مسابقه‌ای که آن را مسابقه افتخار نامیده‌اند، گفت امیدوار است فیفا با اجازه‌دادن به جشن‌های برنامه‌ریزی‌شده کار درست را انجام دهد؛ چرا که چهار سال پیش از تیم‌ها خواسته بودند به فرهنگ کشور قطر احترام بگذارند. اریک وال همچنین گفت این جشن‌ها بخشی از فرهنگ سیاتل هستند، بنابراین باید مورد احترام تیم‌های مهمان قرار گیرند.

کشور همچنان گرفتار بدیهی‌ترین اولیات؛ مجوز دیدار استقلال – گل‌گهر در ورزشگاه مدرن مشهد صادر نشد!
کشور همچنان گرفتار بدیهی‌ترین اولیات؛ مجوز دیدار استقلال – گل‌گهر در ورزشگاه مدرن مشهد صادر نشد!

با وجود رایزنی‌های مثبت انجام شده، جلسه شورای تامین استان خراسان رضوی یک خروجی ناامیدکننده برای استقلالی‌ها داشت؛ عدم صدور مجوز میزبانی ورزشگاه امام رضا (ع) از نبرد استقلال و گل‌گهر.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است