کد خبر : 211907
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۱ - 18:14
چاپ

مرعشی: ما می گوییم مردم ناراضی و عصبانی هستند و آنها می گویند نه مردم راضی هستند/وزارت کشور توان مدیریت اعتراضات را ندارد

حسین مرعشی گفت: امروز درست است که مردم کمتر به خیابان آمده اند ولی چند ده میلیون نفر از مردم پشتیبان اینها که به خیابان می آیند، هستند.ما می گوییم مردم ناراضی و عصبانی هستند و آن ها می گویند نه مردم راضی هستند.

مرعشی: ما می گوییم مردم ناراضی و عصبانی هستند و آنها می گویند نه مردم راضی هستند/وزارت کشور توان مدیریت اعتراضات را ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران در پاسخ به سوالی در مورد جنس جنبش اخیر با بیان اینکه این اعتراضات ناشی از انباشت اشتباهات دولتمردان و مسئولان کشور است اظهار داشت: «متاسفانه این اشتباهات کشور را به جایی رساند که انگار یک بغض و گلایه های قدیمی ترکیده و نباید آن را معطوف به فرد یا گروه خاصی کرد.»

به نوشته خبرآنلاین، او در ادامه مشکلات کنونی کشور را یک بُعدی ندانست و با اشاره به این که جامعه از ابعاد مختلف احساس فشار و تنگنا کرده و دارای بغض است افزود: «از یک حادثه ای که منجر به فوت خانم امینی شده ، این بغض ترکیده و انفجار عصبانیت رخ داده است. به زعم او «تمام انرژی مورد نیاز و سوخت این اعتراض را خود دولت تامین کرده است.»

مرعشی نبود یک مرکزیت هوشمند مدیریت بحران به لحاظ بی تجربگی و برخورد امنیتی با همه پدیده های اجتماعی را عامل اصلی انرژی دادن به این جنبش برشمرد و ادامه داد : «در بیست سال اخیر نرخ تورم کشور بالای بیست درصد و رشد اقتصادی مان کمتر از ۱.۵درصد بوده است و همین منجر به ایجاد انباشتی ازمشکلات برای مردم شده است.»

رئیس دفتر مرحوم هاشمی رفسنجانی گفت: «در چنین شرایطی در یک سال و نیم اخیر حاکمیت به این جمعبندی رسیده که باید فضای مجازی را نیز ببندد.»

وی با اشاره به اینکه امروز گستردگی مشکلات بی سابقه‌تر از همیشه است و واگذاری مدیریت بحران اعتراضات به وزارت کشور و شورای امنیت کشور را در صلاحیت آنان ندانست و افزود: « اگر آقای رئیسی با آقای شمخانی مشکل دارد مشکلش را حل و تکلیف را روشن کند.»

ایشان در مورد اینکه چرا در حال حاضر نیروهای سیاسی و احزاب به صورت قدرتمندانه وارد معرکه نمی شوند و کمکی نمی کنند با ذکر این مثال که “تا نگرید طفل کی نوشد لبن “گفت :اصلا خواسته ای در کار نبوده و هر وقت که در جلسات شرکت کرده ایم به خواست خودمان بوده است و آنها از ما نخواسته اند .

وی در بخش دیگری با مشابه سازی حوادث کنونی با دهه ۶۰ گفت: «دهه ۶۰ دو تفاوت عمده با الان داشت، اول اینکه در آن زمان اکثریت قاطع مردم با امام بودند و یک جماعتی خیانت کردند و جنگ خیابانی راه انداختند، دوم اینکه فقط تهران درگیر بود ولی امروز درست است که مردم کمتر به خیابان آمده اند ولی چند ده میلیون نفر از مردم پشتیبان این ها که به خیابان آمده اند هستند.ما می گوییم مردم ناراضی و عصبانی هستند و آن ها می گویند نه مردم راضی هستند.»

مرعشی با بیان اینکه جمهوری اسلامی تا چه زمانی می خواهد به موهومات تکیه کند، پیشنهاد نظرسنجی میزان رضایتمندی مردم در مورد این جنبش و مسئولان سه قوه را مطرح و اضافه کرد اصلا لازم نیست نتایج این نظر سنجی را مردم بدانند، صرفا نتایج در اختیار مسئولان و رهبری قرار بگیرد ضمن اینکه بد نیست مسئولان میزان محبوبیت خود نزد مردم را بدانند

اخبار مرتبط:
آلمان: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد/ تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت
آلمان: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد/ تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت

«یوهان واده‌فول»، وزیر امور خارجه آلمان گفت: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد و تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت.

اروپایی‌ها در نشست شورای امنیت، روسیه را تهدید کردند
اروپایی‌ها در نشست شورای امنیت، روسیه را تهدید کردند

کشورهای اروپایی در جریان نشست شورای امنیت سازمان ملل تهدید کردند پهپادها یا جنگنده‌های روسیه را در صورتی که وارد حریم هوایی اعضای ائتلاف ناتو شوند، سرنگون خواهند کرد.

علی لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند
علی لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند

دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه «این دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند»، گفت: اگر پیشنهاد عاقلانه و عادلانه‌ای ارائه شود که منافع ایران را حفظ کند، می‌پذیریم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است