کد خبر : 211817
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۱ - 09:55
دسته‌بندی : سلامت، اجتماعی
چاپ

زن جوان در پی جراحی بینی درگذشت

مسئولان کلینیک زیبایی مدعی شدند زن جوان هنگام عمل دچار سکته قلبی شده است و او را احیا و بلافاصله به بیمارستان منتقل کرده‌اند اما کادر بیمارستان اظهار داشتند زمانی که زن جوان به بیمارستان منتقل شده، دچار مرگ مغزی شده بود.

زن جوان در پی جراحی بینی درگذشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ زن جوان که برای عمل جراحی بینی به یک کلینیک زیبایی رفته بود به علت نامعلومی دچار مرگ مغزی شد و ۵ روز بعد در بیمارستان جان خود را از دست داد.

به نوشته روزنامه ایران، عصر یکشنبه ۲۹ آبان مأموران کلانتری ۱۰۸ نواب در تماس با بازپرس محمد وهابی از مرگ زن جوانی در یکی از بیمارستان‌های تهران خبر دادند.

به دنبال اعلام این خبر، بازپرس جنایی دستور تحقیقات را صادر کرد و در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد زن جوان ۵ روز قبل به بیمارستان منتقل شده و تلاش کادر درمان برای نجات او بی‌نتیجه مانده است و در نهایت زن جوان تسلیم مرگ می‌شود.

خانواده زن جوان در تحقیقات عنوان کردند: دخترمان مینو ۳۴ سال داشت. مدتی قبل تصمیم گرفت بینی‌اش را عمل کند.

۵ روز قبل برای جراحی به کلینیک زیبایی رفت اما ظاهراً حین عمل حالش بد شده است و مسئولان کلینیک او را به بیمارستان منتقل کرد‌ه‌اند.

از سویی در تحقیقات، مسئولان کلینیک مدعی شدند مینو هنگام عمل دچار سکته قلبی شده است و او را احیا و بلافاصله به بیمارستان منتقل کرده‌اند اما کادر بیمارستان اظهار داشتند زمانی که زن جوان به بیمارستان منتقل شده، دچار مرگ مغزی شده بود.

با توجه به اینکه خانواده مینو از کادر درمان بیمارستان و کلینیک شکایت داشتند، پرونده به دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی تهران برای رسیدگی به دادسرای جرایم پزشکی ارجاع شد.

اخبار مرتبط:
هواشناسی: تا اواسط هفتۀ آینده خبری از باران نیست
هواشناسی: تا اواسط هفتۀ آینده خبری از باران نیست

هواشناسی اعلام کرد: تا اواسط هفتۀ آینده خبری از باران نیست.

مسمومیت دسته‌جمعی دانش‌آموزان یک مدرسه در بابل I ببینید
مسمومیت دسته‌جمعی دانش‌آموزان یک مدرسه در بابل I ببینید

رئیس بیمارستان شهید بهشتی بابل: ۱۴ دانش‌آموز یکی از مدارس بابل درپی مسمومیت دسته‌جمعی به بیمارستان شهید بهشتی منتقل و پس از درمان مرخص شدند.

قطعه ۹۰ بهشت زهرا مختص افراد خاص نیست/ ضرب‌الاجل دادگستری به دستگاه‌ها برای احداث آرامستان‌های جدید
قطعه ۹۰ بهشت زهرا مختص افراد خاص نیست/ ضرب‌الاجل دادگستری به دستگاه‌ها برای احداث آرامستان‌های جدید

مدیر عامل سازمان بهشت زهرا(س) در واکنش به اخباری مبنی بر ایجاد قطعه‌ای ویژه برای طبقات مرفه گفت: قطعه ۹۰ مختص افراد خاص نیست و خرید برای عموم آزاد است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است