کد خبر : 211809
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۱ - 09:43
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

اسرائیل: ایران به‌زودی غنی‌‌سازی را تا سطح ۹۰درصد ارتقا می‌دهد

رئیس اطلاعات ارتش رژیم اسرائیل طی مواضعی بی‌اساس مدعی شد که ایران احتمالاً به‌زودی غنی‌‌سازی اورانیوم را دست‌کم تا سطح ۹۰ درصدی مورد کاربرد در تسلیحات هسته‌ای ارتقاء خواهد داد.

اسرائیل: ایران به‌زودی غنی‌‌سازی را تا سطح ۹۰درصد ارتقا می‌دهد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آهارون هلیوا، رئیس اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی طی مواضعی بی‌اساس مدعی شد که ایران احتمالاً به‌زودی غنی‌‌سازی اورانیوم را دست‌کم تا سطح ۹۰ درصدی مورد کاربرد در تسلیحات هسته‌ای ارتقاء خواهد داد.

به نوشته ایلنا، وی که در کنفرانس امنیتی «منامه» درباره ایران سخن می‌گفت، افزود که جهان به زودی «آزمایش خواهد شد».

این رژیم بارها بدون اشاره به هیچ‌گونه سندی چنین ادعایی را مطرح کرده است.

حدود یک سال قبل نیز پایگاه «اکسیوس» گزارش داده بود که رژیم صهیونیستی اطلاعاتی مبنی بر تلاش ایران برای غنی‌سازی ۹۰ درصدی در اختیار آمریکا و اروپا قرار داده است.

بر اساس اطلاعات ادعایی رژیم صهیونیستی، ایران در حال اتخاذ گام‌هایی به سمت استفاده از «فناوری‌هایی» است که بتواند از طریق‌ آن برای غنی‌سازی اورانیوم با خلوص ۹۰ درصد که سطح مورد نیاز برای ساخت بمب اتمی است، اقدام کند.

در این گزارش به نقل از یک منبع آمریکایی که به نام وی اشاره‌ای نشده آمده بود که اطلاعاتی که اسرائیل در اختیار دولت آمریکا قرار داده است، حاکی از آن است که این گام‌های مقدماتی برای افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم تا میزان ۹۰ درصد، ممکن است این امکان را برای ایران فراهم کند که در صورت اراده طی چند هفته به سلاح هسته‌ای دست یابد.

دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی با تکرار برخی مواضع بی‌اساس درباره ماهیت برنامه هسته‌ای ایران، یک جدول زمانی یک تا دو ساله‌ای را برای فراهم کردن نیازهای فنی توسط ایران در راستای ساخت سلاح هسته‌ای تخمین زده‌اند.

رژیم صهیونیستی با مطرح کردن این داده‌های ادعایی، ایران را به تلاش برای «باج‌گیری» در مذاکرات برجامی وین متهم کرده بود.

اخبار مرتبط:
هاآرتص خبر داد: شکاف در روابط ترامپ و نتانیاهو
هاآرتص خبر داد: شکاف در روابط ترامپ و نتانیاهو

نشریه هاآرتص در تحلیلی به تنگنایی که نتانیاهو در دوران ترامپ به آن گرفتار شده است، پرداخت و از پایان ماه عسل آن دو سخن گفت.

جروزالم پست: ترامپ در آستانه به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین است
جروزالم پست: ترامپ در آستانه به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین است

جروسالم پست نوشت: گزارش‌ها حاکی از آن است که ترامپ قصد دارد به‌زودی اعلام کند ایالات متحده کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد.

هاآرتص: مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند
هاآرتص: مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند

روزنامه «هاآرتص» فاش کرد که مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است