کد خبر : 211773
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۱ - 08:37
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

علت توقیف روزنامه «جهان صنعت» مشخص شد

علت توقیف روزنامه جهان صنعت انتشار مطلبی در روز ۲۸ آبان در باره کشته شدن کیان پیرفلک کودک ۱۰ ساله ایذه‌ای بوده‌است.

علت توقیف روزنامه «جهان صنعت» مشخص شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه «جهان صنعت» دیروز با تصمیم هیات نظارت بر مطبوعات توقیف شد. خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضائیه در این باره نوشت: روزنامه «جهان صنعت» در نشست فوق‌العاده دیروز هیات نظارت بر مطبوعات به سبب تخلف از مصوبات شورای عالی امنیت ملی و حدود مطبوعات، توقیف و پرونده آن به مرجع قضائی ارجاع شد.

به نوشته روزنامه آرمان ملی، گفته‌می‌شود علت توقیف روزنامه جهان صنعت انتشار مطلبی در روز ۲۸ آبان در باره کشته شدن کیان پیرفلک کودک ۱۰ ساله ایذه‌ای بوده‌است و در این گزارش مطلبی به نقل از صادق زیباکلام در باره عملکرد نیروی انتظامی آمده‌بود. روزنامه اقتصادی جهان صنعت به مدیر مسئولی محمد رضا سعدی منتشر می‌شد.

اخبار مرتبط:
«ساترای صداوسیما» در خدمت «عشق ابدی»!
«ساترای صداوسیما» در خدمت «عشق ابدی»!

عجیب اینکه حتی یک نفر در اتاق فکرشان نیست که به آن‌ها یادآوری کند، این ره که در پیش گرفته‌اند، به سمت ترکستان است! اخلال در فرآیند تولید و عرضه محصولات خانگی، هر نتیجه‌ای داشته باشد، حاصلش بازگشت مخاطب به تلویزیون نیست.

جبلی درباره احتمال انتقال مسئولیت «نظارت بر شبکه نمایش داخلی» از صداوسیما به وزارت ارشاد: طبق قانون، صداوسیما مسئول تنظیم‌گری حوزه نمایش خانگی است؛ با قدرت به این کار ادامه خواهیم داد
جبلی درباره احتمال انتقال مسئولیت «نظارت بر شبکه نمایش داخلی» از صداوسیما به وزارت ارشاد: طبق قانون، صداوسیما مسئول تنظیم‌گری حوزه نمایش خانگی است؛ با قدرت به این کار ادامه خواهیم داد

«قانون اساسی، قوانین حاکمیتی به ویژه مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، برنامه هفتم و دیگر موارد، به اینکه رسانه ملی یعنی صدا و سیما مسئول تنظیم‌گری حوزه نمایش خانگی است، اذعان دارند و ما در حال اجرای قانون هستیم. تا زمانی که این قانون وجود داشته باشد ما تابع آن هستیم و طبیعتاً با قدرت به تنظیم‌گری حوزه نمایشگری خانگی صوتی و تصویری فراگیر در فضای مجازی ادامه خواهیم داد.»

بهروز شعیبی: فراستی فقط ادای منتقد را در می‌آورد
بهروز شعیبی: فراستی فقط ادای منتقد را در می‌آورد

بهروز شعیبی، کارگردان سینما و تلویزیون، از مسعود فراستی به شدت انتقاد کرد و او را در نزول سطح نقد فیلم ایران مقصر دانست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است