کد خبر : 211553
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۹ - 18:35
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

ایران سفیر انگلیس را احضار کرد

سفیر انگلیس در تهران در پی تهاجم یک گروه خشونت‌طلب به ساختمان سفارت ایران در لندن و بی احترامی به پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، امروز به وزارت امور خارجه احضار شد.

ایران سفیر انگلیس را احضار کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مدیر کل تشریفات وزارت امور خارجه ضمن یادآوری تعهدات دولت بریتانیا مبتنی بر کنوانسیون‌های ۱۹۶۱ و ۱۹۶۳ وین در باره روابط دیپلماتیک و کنسولی، مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران در خصوص ناکارآمدی پلیس در جلوگیری از وقوع این تهاجم تاسف‌بار را به وی ابلاغ کرد.

به نوشته ایرنا؛ سفیر انگلستان ضمن ابراز تاسف از وقوع این تهاجم، اظهار داشت که مراتب را به لندن منعکس خواهد کرد و امیدوار است که در آینده شاهد وقوع چنین مسائلی نباشیم.

اخبار مرتبط:
موافقت رهبر انقلاب با عفو بیش از ۲ هزار محکوم
موافقت رهبر انقلاب با عفو بیش از ۲ هزار محکوم

با موافقت رهبر انقلاب، بیش از دو هزار نفر از محکومان قضایی مشمول عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات شدند.

سخنگوی وزارت خارجه در مورد رقیق کردن اورانیوم ۶۰ درصد: قرار نیست که جزئیات مذاکره را در یک نشست رسانه‌ای بیان کنم
سخنگوی وزارت خارجه در مورد رقیق کردن اورانیوم ۶۰ درصد: قرار نیست که جزئیات مذاکره را در یک نشست رسانه‌ای بیان کنم

بقائی درباره رقیق کردن اورانیوم ۶۰ درصد گفت: قرار نیست جزئیات مذاکره را در یک نشست رسانه‌ای بیان کنم. موضوعات مذاکراتی در اتاق مذاکره مطرح می‌شود و مواضع ایران هم اگر جایی بخواهد علنی بیان شود در زمان خودش حتما توسط وزارت خارجه این کار انجام خواهد شد.

پدافند هوایی آماده پاسخگویی به هرگونه تهدید است
پدافند هوایی آماده پاسخگویی به هرگونه تهدید است

امیر سرتیپ علیرضا الهامی فرمانده قرارگاه مشترک پدافندهوایی خاتم الانبیا (ص) از مواضع و سایت‌های پدافندی شمال‌غرب ارتش بازدید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است