کد خبر : 211505
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۹ - 11:21
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

پلیس: خودروهای دارای نقص فنی فک‌ پلاک می‌شوند

​رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از فک پلاک و اعزام خودروهای دارای نقص فنی واضح به تعمیرگاه خبرداد.

پلیس: خودروهای دارای نقص فنی فک‌ پلاک می‌شوند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سردار محمدحسین حمیدی در حاشیه مراسم اجرای طرح زمستانه مشترک میان شهرداری تهران و پلیس راهنمایی و رانندگی پایتخت با در جمع خبرنگاران در خصوص همکاری میان شهرداری تهران و پلیس راهور برای تسهیل تردد در فصل بارش‌ها گفت: با هره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و با تمام توان تلاش خواهیم کرد نسبت به تسهیل تردد اقدام کنیم. در این میان از سایر همکاران نیز کمک خواهیم گرفت. مانور امروز نیز با هدف اعلام آمادگی‌ها و انجام آخرین هماهنگی‌های لازم برگزار شده است.

به نوشته خبرآنلاین، وی با بیان اینکه توان پلیس و مقدورات ما در حد موجود است، گفت: در همین راستا نیز لازم است که شهروندان نیز همکاری لازم را به ویژه در هنگام بارش‌ها با پلیس داشته باشند. ما باید بتوانیم در هنگام بارش‌ها و سنگین شدن ترافیک مدیریت لازم را اعمال کنیم. لذا کلیه نیروهای پلیس در سطح شهر تهران در آماده باش کامل خواهند بود.

حجم سفرها در تهران بیش از ظرفیت شبکه‌ معابر است

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان اینکه در طول زمستان با تجهیزات بیشتری نسبت به ارائه خدمات و تسهیل تردد اقدام خواهیم کرد، افزود: حجم سفرها بیش از ظرفیت بسیاری از شبکه‌های معابر در تهران است. لذا باید برای مدیریت ترددها اقدامات ویژه‌ای را انجام دهیم.

حمیدی در خصوص رصد و اعمال قانون خودروهای فاقد معاینه فنی در سطح شهر تهران نیز گفت: خودروهای دودزا و آلاینده و نیز خودروهایی که دارای نقص فنی واضح هستند در صورت رویت ماموران متوقف و فک پلاک شده و پلاک اعزام به تعمیرگاه دریافت خواهند کرد و به این ترتیب از تردد آنها جلوگیری خواهد شد. مالکان این خودروها باید در موعد مقرر نسبت به انتقال خودروی خود به تعمیرگاه و رفع نواقص اقدام کنند. همچنین دوربین‌های سطح شهر نیز نسبت به اعمال قانون خودروهای فاقد معاینه فنی اقدام خواهند کرد.

اخبار مرتبط:
سرهنگ رابعه جوانبخت: میانگین سن متوفیان حوادث رانندگی کاهش پیدا کرده است
سرهنگ رابعه جوانبخت: میانگین سن متوفیان حوادث رانندگی کاهش پیدا کرده است

سرهنگ جوانبخت گفت: «سال گذشته ۲۷۴ نفر را که تمامشان راننده‌ی موتور سیکلت بودند در اثر تصادفات فوتی از دست دادیم. رتبه‌ی اول متوفیان در تهران متعلق به موتور سوار هاست. استفاده از موتور سیکلت افزایش یافته، اما توجهی به ایمنی آن ندارند. ما در میان متوفیان پزشکی داشتیم که برای رسیدن زودهنگام به بیمارستان از موتور استفاده کرد و در اثر تصادف درگذشت. دیگر موتور سیکلت برای قشر ضعیف و کار نیست، الان قشر زیادی به موتور رو آورده‌اند. ۸۰ درصد متوفیان موتور سیکلت از کلاه ایمنی استفاده نکرده‌اند.»

درخواست هادی چوپان از قوه قضائیه درباره امیر تتلو
درخواست هادی چوپان از قوه قضائیه درباره امیر تتلو

هادی چوپان به حکم اعدام امیرحسین مقصودلو واکنش نشان داد.

آیا انتشار چت‌ خصوصی مجازات دارد؟
آیا انتشار چت‌ خصوصی مجازات دارد؟

آیا انتشار چت‌ خصوصی مجازات دارد؟ طبق ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه‌ای، مجازات انتشار اسکرین شات از چت‌های خصوصی برای فردی که این جرم را مرتکب شده، در صورتی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، جزای نقدی یا حبس یا هر دو خواهد بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است