کد خبر : 211299
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۸ - 10:25
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: در حال حاضر طرف مذاکره اعتراضات اخیر مشخص نیست/با اغتشاشگران گفت‌وگو نمی‌کنیم

حسن نوروزی نماینده رباط کریم و بهارستان می‌گوید: در حال حاضر طرف مذاکره اعتراضات اخیر مشخص نیست و در پشت صحنه اتفاقات اخیر، شبکه من‌وتو، اینترنشنال سعودی یا اسراییل و این‌ها هستند.

نماینده مجلس: در حال حاضر طرف مذاکره اعتراضات اخیر مشخص نیست/با اغتشاشگران گفت‌وگو نمی‌کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛  حسن نوروزی نایب رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در واکنش به اینکه برخی حرف از گفت‌وگو بین نمایندگان حاکمیت و معترضان به میان می‌آورند، به رویداد۲۴ گفته با اغتشاشگران گفت‌وگو نمی‌کنیم. اکنون گفت‌وگو با کی باید انجام شود؟ پشت صحنه اغتشاشات، اسرائیل و انگلستان و آمریکاست. آیا این مذاکره باید با اینترنشنال سعودی باشد یا با بی‌بی‌سی فارسی یا با صدای آمریکا؟

نماینده رباط کریم و بهارستان می‌گوید: خیلی از مسائلی که اکنون دارد رخ می‌دهد در پشت صحنه آن، شبکه من‌وتو، اینترنشنال سعودی یا اسراییل و این‌ها هستند. خب با این تفاسیر، ما باید با کی مذاکره کنیم؟

وی می‌گوید: اکنون به هیچ وجه طرف مذاکره معلوم نیست. اگر طرف مذاکره، حزب خاصی است باید با آن حزب مذاکره کرد و اگر گروه خاصی است باید مشخص شود کدام گروه و آن‌ها کی و کجا هستند.

اخبار مرتبط:
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود

حجت الاسلام محمد ملک‌زاده استاد حوزه و عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی: با وجود تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران که در حین انجام مذاکرات ایران و آمریکا انجام شد، همچنان از گوشه و کنار خبر‌هایی درباره احتمال مذاکره با آمریکا به گوش می‌رسد! شنیدن این اخبار تا آنجا عجیب و غیرقابل توجیه است که واشنگتن‌پست در خبری اعلام کرد: «برای‌ همه عجیب است که ‌ایران حتی بعد از حملات نظامی به خود هنوز چشم امید به توافق با آمریکا دارد و مذاکره را هرگز رها نمی‌کند!»

ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند
ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند

ان بی سی نیوز نوشت: یکی از سه سایت غنی‌سازی اورانیوم در ایران که ماه گذشته هدف حمله ایالات متحده قرار گرفت، نابود شده و فعالیت‌های آن به‌طور قابل‌توجهی به عقب افتاده است. اما دو سایت دیگر به آن شدت آسیب ندیده‌اند و ممکن است تنها تا حدی تخریب شده باشند که در صورت تمایل ایران، غنی‌سازی هسته‌ای در آنها طی چند ماه آینده از سر گرفته شود

قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت
قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت

رئیس مجلس در دیدار با خانواده شهید سپهبد باقری گفت: اگر جنگ اخیر رخ نمی‌داد ما هیچ‌گاه به درکی که در این ۱۲ روز به آن رسیدیم، نمی‌رسیدیم. یعنی اگر بگوییم این ۱۲ روز ما را ۵۰ سال جلو انداخت، درست گفته‌ایم که به برکت خون شهدا رقم خورد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است