کد خبر : 211208
انتشار : 2022/11/19 - 02:08
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

استاندار خوزستان: تعدادی از عوامل تروریستی ایذه حین فرار دستگیر شدند

استاندار خوزستان با اشاره به عملیات تروریستی ایذه که منجر به شهادت هفت نفر شد، گفت: تعدادی از عناصر و عوامل این حادثه تروریستی حین فرار از منطقه دستگیر شدند و بازجویی از آنها آغاز شده است.

استاندار خوزستان: تعدادی از عوامل تروریستی ایذه حین فرار دستگیر شدند

صادق خلیلیان روز جمعه در آیین تشییع پیکر شهدای عملیات تروریستی ایذه افزود: در حال شناسایی پشت پرده این حادثه کور تروریستی و شبکه‌هایی که عوامل تروریست را سازماندهی کردند، هستیم.

وی با بیان اینکه عوامل آشکار و پنهان این حادثه غمبار تروریستی در انتطار برخورد قاطع باشند، ادامه داد: عناصری در خارج کشور و پشت سر قضایای اخیر هستند که بزودی شناسایی و به مردم معرفی می‌شوند.

استاندار خوزستان از به دست آمدن سرنخ های خوبی از این حادثه خبر داد و با تسلیت و تبریک به خانواده‌های معظم شهدای عملیات تروریستی ایذه توسط افراد شرور و جنایتکار اطمینان خاطر داد که با عاملان و آمران این حادثه به شدت برخورد خواهد شد.

اخبار مرتبط:
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید

در جلسه هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان به اتفاق آراء به عنوان نایب رئیس این انجمن انتخاب شد.

قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی
قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: ۳۳ طرح زیرساختی برای پایداری تولید و عمل به مسوولیت‌های اجتماعی در شرکت فولاد خوزستان آماده بهره‌برداری شد.

زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند
زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند

دومین جلسه کمیته راهبری با حضور قائم مقام مدیرعامل در حوزه بهره‌برداری و توسعه، علیرضا مخبر دزفولی قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است