پس از ناکامی معاندین برای توسعه اغتشاش در کشور، فضاسازی هدفمند برای ایجاد موفقیت کاذب و روحیه دادن به اغتشاش گران با انتشار اخبار کذب در دستور کار آنان قرار گرفته است.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ نورنیوز نوشت: برخی خبرهایی که در خصوص استعفای دریابان «علی شمخانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی در شبکه های اجتماعی منتشر شده صرفا تلاشی بی اثر برای منحرف کردن افکار عمومی از جنایتهایی است که عوامل مزدور وابسته به بیگانه با کشتار مردم بیگناه طی روزهای اخیر انجام دادهاند و کاملا کذب و بی اساس است.
رئیسجمهور گفت: تلاش ما این است که اسنپبک فعال نشود، اما در هر صورت با توجه به فضای دوستانه روابط با همسایگان و دوستان و نیز سازمانهای منطقهای که در آنها عضو هستیم، وضعیت برای همکاریها و داد و ستد فعالان اقتصادی بسیار مساعد است.
خبرنگار نشریه آمریکایی به نقل از منابع آگاه ادعا کرد که ایران برای جلوگیری از فعالسازی مکانیزم ماشه، پیشنهادی تازه به سه کشور اروپایی ارائه کرده که از سوی تروئیکای اروپایی ناکافی و غیرقابلقبول توصیف شده است.