کد خبر : 211086
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۷ - 13:27
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم صداوسیما⁩

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: تحریم صدا و سیما⁩ و پرس تی وی⁩ استمرار نقض فاحش حقوق ملت ایران توسط دولت آمریکاست که علیه ملت‌ها و دولت‌های مستقل پایان ندارد.

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم صداوسیما⁩

به گزارش سایت خبری مدارا؛ناصر کنعانی روز جمعه در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: تحریم صدا و سیما⁩ و پرس تی وی⁩ به‌ منظور ممانعت از رسیدن رأی و نظر ایران⁩ به جهانیان، استمرار نقض فاحش حقوق ملت ایران و باز گذاشتن دست و دهان شبکه‌ها و رسانه‌های تروریستی برای شرارت آفرینی علیه ملت ایران است.

سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: تحریم صدا و سیما⁩ و پرس تی وی⁩ استمرار نقض فاحش حقوق ملت ایران توسط دولت آمریکاست. جنایات آمریکا علیه ملت‌ها و دولت‌های مستقل پایان ندارد.

اخبار مرتبط:
سرلشکر باقری: پس از مرگ مهسا امینی سلاح به سمت ایران سرازیر شد
سرلشکر باقری: پس از مرگ مهسا امینی سلاح به سمت ایران سرازیر شد

سرلشکر باقری، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح می‌گوید پس از مرگ مهسا امینی در سال ۱۴۰۱ از سمت کردستان عراق به سمت ایران سلاح سرازیر شد.

مشاور عراقچی: توقف غنی‌سازی خط قرمز ماست
مشاور عراقچی: توقف غنی‌سازی خط قرمز ماست

مشاور وزیر امور خارجه ایران با تأکید بر وجود اختلافات عمیق در دیدگاه‌های تهران و واشنگتن پیرامون غنی‌سازی اورانیوم، راه پیش‌روی مذاکرات غیرمستقیم را دشوار توصیف کرد.

نماینده مجلس: مذاکره با آمریکا بی‌اعتنایی به مواضع رهبری است
نماینده مجلس: مذاکره با آمریکا بی‌اعتنایی به مواضع رهبری است

کامران غضنفری، نماینده مجلس با تاکید بر این که هدف آمریکا از انجام مذاکرات، تنها این است که جمهوری اسلامی را به تسلیم بکشاند، گفت: از همان هفته اولی که این خبر اعلام شد که قرار است طرف‌های ایرانی و آمریکایی با یکدیگر گفت‌وگو کنند، تاکید کردم که این مذاکرات به نتیجه نخواهد رسید و هیچ دستاوردی هم از آن حاصل نخواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است