کد خبر : 211086
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۷ - 13:27
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم صداوسیما⁩

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: تحریم صدا و سیما⁩ و پرس تی وی⁩ استمرار نقض فاحش حقوق ملت ایران توسط دولت آمریکاست که علیه ملت‌ها و دولت‌های مستقل پایان ندارد.

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم صداوسیما⁩

به گزارش سایت خبری مدارا؛ناصر کنعانی روز جمعه در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: تحریم صدا و سیما⁩ و پرس تی وی⁩ به‌ منظور ممانعت از رسیدن رأی و نظر ایران⁩ به جهانیان، استمرار نقض فاحش حقوق ملت ایران و باز گذاشتن دست و دهان شبکه‌ها و رسانه‌های تروریستی برای شرارت آفرینی علیه ملت ایران است.

سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: تحریم صدا و سیما⁩ و پرس تی وی⁩ استمرار نقض فاحش حقوق ملت ایران توسط دولت آمریکاست. جنایات آمریکا علیه ملت‌ها و دولت‌های مستقل پایان ندارد.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: به هیچ عنوان دست از غنی‌سازی بر نمی‌داریم، اما میزان آن قابل بحث است
نماینده مجلس: به هیچ عنوان دست از غنی‌سازی بر نمی‌داریم، اما میزان آن قابل بحث است

مالکی در رابطه با همزمانی فشار آمریکا و اروپا بیان کرد: مکانیسم ماشه و موضوعی که اروپایی‌ها دنبال می‌کنند، همه دست به دست هم داده تا بتوانند آخرین موضع‌گیری ترامپ نسبت به غنی‌سازی، یعنی توقف آن را عملی کنند. تمامی این رفتار‌ها در قالب یک بسته در راستای توقف غنی‌سازی است.

نجفی: تروئیکای اروپایی در موقعیتی نیست که بتواند مکانیسم ماشه را فعال کند
نجفی: تروئیکای اروپایی در موقعیتی نیست که بتواند مکانیسم ماشه را فعال کند

نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: از آنجایی که تروئیکای اروپایی در نقض شدید قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و برجام هستند، در موقعیت حقوقی یا اخلاقی نیستند که بتوانند سازوکار حل اختلاف برجام را فعال کنند.

فرمانده سنتکام: نیروهای نیابتی ایران در ضعیف‌ترین وضعیت خود قرار دارند/ حمله به ایران امکان‌پذیر است
فرمانده سنتکام: نیروهای نیابتی ایران در ضعیف‌ترین وضعیت خود قرار دارند/ حمله به ایران امکان‌پذیر است

مایکل کوریلا، فرمانده سنتکام مدعی شد: در صورت دستور رئیس جمهور ترامپ، ما آماده‌ایم تا با نیرویی عظیم برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای پاسخ دهیم توسل به یک راه حل نظامی علیه ایران امکان‌پذیر است و من طیف گسترده‌ای از گزینه‌ها را در اختیار رئیس جمهور و وزیر دفاع قرار داده‌ام.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است