کد خبر : 210955
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۶ - 22:22
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

شهرداری تهران: خسارت قابل توجهی در روز گذشته به تجهیزات مترو وارد شده است

​سخنگوی شهرداری تهران، جزئیاتی در خصوص مضروب شدن دو مامور مترو در پی حوادث شب گذشته ارائه کرد.

شهرداری تهران: خسارت قابل توجهی در روز گذشته به تجهیزات مترو وارد شده است

به گزارش سایت خبری مدارا به نقل از ایسنا، وی در توضیح این حادثه گفت:

*در ساعت ۱۷ دیروز در ایستگاه تئاتر شهر حدود ۱۰ نفر از آشوبگران وارد مترو شدند.

*این افراد تلاش داشتند که با باز نگهداشتن درب در یکی از قطارها، مانع حرکت قطار شوند. این مسئله سبب اختلال در سیستم مترو شد و نارضایتی مسافران را به همراه داشت، در این میان همکاران مترو تلاش می کنند که مانع این حرکت شوند و از تجهیزات مترو صیانت کنند که مورد ضرب و شتم قرار می گیرند.

*یکی از همکاران مضروب مترو صبح امروز از بیمارستان مرخص شد، اما متاسفانه همکار دیگر به دلیل ضربات چاقویی که به وی وارد شده از ناحیه ریه دچار آسیب جدی شده و همچنان تحت مداوا است. 

*هنوز جمع بندی نهایی به دستمان نرسیده اما خسارت قابل توجهی در روز گذشته به تجهیزات مترو به خصوص در خط ۴ وارد شده است.

اخبار مرتبط:
دستگیری فرد مرتبط با اسرائیل در تهران
دستگیری فرد مرتبط با اسرائیل در تهران

پلیس تهران اعلام کرد: فردی با هویت معلوم پس از رصدهای اطلاعاتی به اتهام ارتباط با رژیم صهیونیستی دستگیر شد.

بسته حمایتی یک میلیاردی دولت برای اسکان موقت آسیب‌دیدگان جنگ
بسته حمایتی یک میلیاردی دولت برای اسکان موقت آسیب‌دیدگان جنگ

نماینده تهران در مجلس گفت: بر اساس پیشنهاد دولت، به هر خانواده آسیب‌دیده در تهران یک میلیارد تومان کمک بعلاوه ۲۰ میلیون تومان کمک اجاره پرداخت می‌شود تا پیش از بازسازی، مسکن موقتی برای خود تأمین کنند.

توضیحات سخنگوی وزارت دفاع درباره ساماندهی پهپادها در ایران
توضیحات سخنگوی وزارت دفاع درباره ساماندهی پهپادها در ایران

سخنگوی وزارت دفاع درباره جزئیات لایحه ساماندهی پهپادها در ایران که در مجلس شورای اسلامی تصویب شده است، توضیحاتی ارائه کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است