کد خبر : 210837
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۶ - 10:16
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

روزنامه سپاه خطاب به قوه قضاییه: مماشات را کنار بگذارید و سلبریتی‌ها را پای میز محاکمه بکشانید

روزنامه جوان نوشت: اکنون زمان تغییر سیاست‌ها و پایان مماشات با فیک‌نیوز‌ها است. باید با اجرای قانون آن‌ها را پای میز محاکمه کشاند.

روزنامه سپاه خطاب به قوه قضاییه: مماشات را کنار بگذارید و سلبریتی‌ها را پای میز محاکمه بکشانید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه جوان منتسب به سپاه از دستگاه قضا خواسته مماشات با چهره‌های مشهور در فضای مجازی را خاتمه دهد و آنان را پای میز محاکمه بکشاند.

سؤالی که سیاستگذاران و تصمیم‌گیران حوزه فضای مجازی باید بدان پاسخ دهند، این است؛ چرا در شرایطی که شبکه‌های اجتماعی زیر بار قوانین ایران نمی‌روند، قانون برای دروغ‌پردازان و فیک‌نیوز‌ها اجرا نمی‌شود؟ چرا همیشه سیاستگذاری‌ها در حوزه فضای مجازی به شکلی انجام می‌شود که بهای مقابله با جریان تحریف را حاکمیت بدهد؟

در ادامه این مطلب آمده است: این‌ها سؤالاتی است که سیاستگذاران به ویژه نهاد قضایی کشور باید به آن‌ها پاسخ دهد. قطعاً چهره‌های مشهور اینستاگرامی (فیک نیوزها) اگر با مجازات تعریف شده در قانون مواجه شوند، پیش از اینکه به انتشار محتوا‌های دروغ، خشونت‌آمیز و تفرقه‌افکن بپردازند، مشغول فعالیت حرفه‌ای خود خواهند بود. نتیجه این خواهد شد که رسانه‌های معاند با معدود دنبال‌کننده فریب خورده دیگر اثرگذاری لازم را نخواهند داشت و حاکمیت هم لازم نیست بهای مقابله با آن‌ها را بپردازد. اکنون زمان تغییر سیاست‌ها و پایان مماشات با فیک‌نیوز‌ها است. باید با اجرای قانون آن‌ها را پای میز محاکمه کشاند.

اخبار مرتبط:
پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود
پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود

رئیس‌جمهور گفت: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود، اما در هر صورت با توجه به فضای دوستانه روابط با همسایگان و دوستان و نیز سازمان‌های منطقه‌ای که در آنها عضو هستیم، وضعیت برای همکاری‌ها و داد و ستد فعالان اقتصادی بسیار مساعد است.

اشپیگل: نتانیاهو روز چهارم جنگ گفت: «آتش‌بازی برای ترامپ مهم است؛ آتش‌بازی راه بیندازید تا به فردو حمله کند»
اشپیگل: نتانیاهو روز چهارم جنگ گفت: «آتش‌بازی برای ترامپ مهم است؛ آتش‌بازی راه بیندازید تا به فردو حمله کند»

اشپیگل: نتانیاهو روز چهارم جنگ گفت«آتش‌بازی برای ترامپ مهم است؛ آتش‌بازی راه بیندازید تا به فردوحمله کند»

وال‌استریت‌ژورنال: ایران پیشنهادی تازه به اروپا ارائه کرده است
وال‌استریت‌ژورنال: ایران پیشنهادی تازه به اروپا ارائه کرده است

خبرنگار نشریه آمریکایی به نقل از منابع آگاه ادعا کرد که ایران برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه، پیشنهادی تازه به سه کشور اروپایی ارائه کرده که از سوی تروئیکای اروپایی ناکافی و غیرقابل‌قبول توصیف شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است