کد خبر : 210677
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۵ - 15:18
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

امیرعبدالهیان: آمریکایی‌ها دائما به ما پیام‌هایی می‌دهند که شتاب و عجله برای برجام دارند

وزیر خارجه کشورمان گفت: به طور مستمر پیام‌های‌مان با طرف آمریکایی تبادل می‌شود آخرین تبادل پیام ما در کمتر از ۷۲ ساعت گذشته انجام شده است.

امیرعبدالهیان: آمریکایی‌ها دائما به ما پیام‌هایی می‌دهند که شتاب و عجله برای برجام دارند

به گزارش سایت خبری مدارا؛حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا طبق ادعای مقام‌های آمریکایی ما برای احیای مذاکرات درخواستی به آمریکا داده‌ایم، گفت:‌ آمریکایی‌ها واقعاً ریاکارانه برخورد می‌کنند ما به طور مستمر پیام‌های‌مان با طرف آمریکایی تبادل می‌شود آخرین تبادل پیام ما در کمتر از ۷۲ ساعت گذشته انجام شده است.

وی افزود: آمریکایی‌ها از طریق برخی وزرای خارجه به ما پیام‌هایی می‌دهند که شتاب و عجله برای برجام دارند اما خیلی ریاکارانه آقای راب مالی وقتی با رسانه‌ها مصاحبه می‌کند می‌گوید برجام الان اولویت ما نیست و به تحریکاتی که می‌خواهند نسبت به کف خیابان و اغتشاشات در ایران داشته باشند، اشاره می‌کنند،  هدف آمریکایی‌ها هم کاملاً روشن است و می‌خواهند از این طریق اعمال فشار کنند تا ما از خطوط قرمز خود در مذاکرات عبور کنیم.

وزیر خارجه کشورمان تاکید کرد: برای ما آنچه که در مذاکره و درباره پیام‌ها مهم است منافع ملی مردم عزیز ما است و از این تخطی نخواهیم کرد. اما برای عبور از تحریم‌ها و برای برداشته شدن تحریم‌ها در مسیر مذاکرات با قدرت به کار خود ادامه خواهیم داد و وظیفه دستگاه دیپلماسی هم این است.

وی یادآور شد: در مورد برجام با همه ضعف و قوت‌هایی که دارد در مذاکراتی که ما در ماه‌های گذشته داشتیم توافق با همه دولت‌ها وجود داشته و در صورتی که طرف‌های دیگر به تعهدات خود برگردند و برجام برای ما خوب کار کند، از این فرصت و ظرفیت استفاده خواهیم کرد. ما برای مذاکره، مذاکره نکردیم. برای نتیجه مذاکره کردیم به آقای راب مالی و مقام‌های آمریکا توصیه می‌کنم دست از ریاکاری بردارند.

امیرعبداللهیان در باره اینکه امروز قرار است اروپا پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی پیشنهادی خود را در نشستی ارائه کند نظر شما چیست، پاسخ داد: در خصوص نشست فوق‌العاده حقوق بشر ما پیام‌های لازم را به طرف‌های اروپایی داده‌ایم با برخی وزرای خارجه اروپا از جمله آقای بوررل مسئول سیاست خارجی اروپا صحبت کردیم اگر این مسیر غیرسازنده را اروپایی‌ها متوقف نکنند با پاسخ متقابل و موثر ما مواجه خواهند شد.

اخبار مرتبط:
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!

​ترامپ گفت که خواهان برچیده شدن کامل تاسیسات غنی سازی ایران است. وی مدعی شد این کار در مذاکرات یا در بمباران ، انجام خواهد شد.

اعضای شورای امنیت با نماینده ویژه ترامپ، درباره ایران گفت‌وگو کردند
اعضای شورای امنیت با نماینده ویژه ترامپ، درباره ایران گفت‌وگو کردند

سفیر الجزایر گفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل در دیدار با نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران، کمک‌های غزه و بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.

غیبت معنادار محمدجواد ظریف در مهمانی پزشکیان
غیبت معنادار محمدجواد ظریف در مهمانی پزشکیان

۶۶ روز بعد از کناره گیری محمد جواد ظریف از معاونت راهبردی ریاست جمهوری و یک ماه بعد از برکناری شهرام دبیری از معاونت پارلمانی رییس جمهور پزشکیان از این دو تجلیل کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است