کد خبر : 210470
انتشار : 2022/11/15 - 17:05
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

آل کثیر اولین خرید پرسپولیس در نیم فصل

باشگاه پرسپولیس با عیسی آل کثیر به توافق نهایی رسیده است و در نیم فصل نام این بازیکن به لیست سرزخ ها اضافه خواهد شد.

آل کثیر اولین خرید پرسپولیس در نیم فصل

به گزارش سایت خبری مدارا؛ با دور جدید تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس، عیسی آل‌کثیر هم حضور پررنگ و فعال‌تری در تمرینات سرخ‌پوشان داشته است.

آل‌کثیر که به دلیل مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی ماه‌هاست از میادین دور است، با رسیدن به بهبودی، در تمرینات پرسپولیس حاضر شد تا بتواند رضایت کادر فنی این تیم را جلب کند.

قرارداد عیسی آل‌کثیر با پرسپولیس در پایان فصل گذشته به اتمام رسید و او در تلاش است تا بتواند با رسیدن به آمادگی کامل رضایت یحیی گل‌محمدی را به دست بیاورد تا بتواند قرارداد جدیدی با این باشگاه امضاء کند.

از تمرینات پرسپولیس به گوش می‌رسد که میزان آمادگی آل‌کثیر باعث رضایت مربیان این تیم شده و احتمالاً‌ به زودی شاهد امضای قرارداد جدید این بازیکن با پرسپولیس باشیم.

در صورتی که آل‌کثیر بتواند قرارداد جدیدی با پرسپولیس امضاء کند در این صورت او از نیم‌فصل دوم مجددا به پرسپولیس باز خواهد گشت تا بعد از نزدیک به یکسال دوری از میادین، با پیراهن پرسپولیس به لیگ برتر بازگردد.

 

اخبار مرتبط:
مهدی طارمی با چه مبلغی به الوصل رفت؟
مهدی طارمی با چه مبلغی به الوصل رفت؟

خبرگزاری «نبض» امارات درباره جزئیات قرارداد طارمی با الوصل نوشت: مهاجم جدید الوصل قراردادی یک ساله با این باشگاه امضا کرده و مبلغ انتقال او به فوتبال امارات ۴۰۰ هزار دلار برآورد می‌شود.

خواسته عجیب تراکتور؛ قانون سربازی برای بیرانوند باید تغییر کند!
خواسته عجیب تراکتور؛ قانون سربازی برای بیرانوند باید تغییر کند!

مدیرعامل تراکتور با اشاره به آخرین وضعیت خدمت سربازی علیرضا بیرانوند اعلام کرد که باشگاه همچنان پیگیر این پرونده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است