کد خبر : 210453
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۴ - 10:35
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

احضار احمد زیدآبادی به جرم «نشر اکاذیب»

احمد زیدآبادی از احضار خود به جرم «نشر اکاذیب» خبر داد.

احضار احمد زیدآبادی به جرم «نشر اکاذیب»

به گزارش سایت خبری مدارا؛ زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی در کانال تلگرامی خود نوشت: ابلاغیه‌ای از طرف دادسرای رسانه برایم ارسال شده است تا ظرف ۵ روز برای دفاع از خود در برابر اتهامِ “نشر اکاذیب” در آنجا حاضر شوم.

من که در نوشته‌هایم فقط به خبرهای رسمی استناد می‌کنم و تازه، همان خبرهای رسمی را نیز معمولاً با وسواسی آزاردهنده بدون منبع معتبر نمی‌پذیرم، برایم بسیار جالب است که بدانم چه نوع کذبی را نشر داده‌ام!

با خودم می‌گویم نکند به دلیلِ اصرارم بر “گفتگو و اصلاح و کنشِ خشونت‌پرهیز” به عنوان “راه‌های برون رفت از مشکلات” به نشر اکاذیب متهم شده باشم!

اخبار مرتبط:
شرط و شروط بن‌سلمان برای پذیرش غنی‌سازی در ایران
شرط و شروط بن‌سلمان برای پذیرش غنی‌سازی در ایران

بن‌سلمان در دیدار ترامپ می‌تواند استدلال کند که مذاکرات باید در اسرع وقت از سر گرفته شود ــ و حتی عربستان می‌تواند نقش میانجی را ایفا کند؛ هرچند احتمالاً عمان میزبان گفت‌و‌گو‌ها خواهد بود.

اتفاق کم‌سابقه در صداوسیما: پخش زنده فوتبال از شبکه افق شبکه افق
اتفاق کم‌سابقه در صداوسیما: پخش زنده فوتبال از شبکه افق شبکه افق

امشب سه‌شنبه ۲۷ آبان‌ماه در ویژه‌برنامه «به افق فلسطین»، ساعت ۲۱ دیدار دوستانه تیم منتخب کاتالونیا و تیم ملی فلسطین را به‌صورت زنده روی آنتن می‌برد.

غنی‌سازی اورانیوم در ایران متوقف شد
غنی‌سازی اورانیوم در ایران متوقف شد

نشست خبری سخنگوی دولت، امروز ۲۷ آبان ۱۴۰۴ با حضور رسانه‌ها برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است