کد خبر : 210453
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۴ - 10:35
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

احضار احمد زیدآبادی به جرم «نشر اکاذیب»

احمد زیدآبادی از احضار خود به جرم «نشر اکاذیب» خبر داد.

احضار احمد زیدآبادی به جرم «نشر اکاذیب»

به گزارش سایت خبری مدارا؛ زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی در کانال تلگرامی خود نوشت: ابلاغیه‌ای از طرف دادسرای رسانه برایم ارسال شده است تا ظرف ۵ روز برای دفاع از خود در برابر اتهامِ “نشر اکاذیب” در آنجا حاضر شوم.

من که در نوشته‌هایم فقط به خبرهای رسمی استناد می‌کنم و تازه، همان خبرهای رسمی را نیز معمولاً با وسواسی آزاردهنده بدون منبع معتبر نمی‌پذیرم، برایم بسیار جالب است که بدانم چه نوع کذبی را نشر داده‌ام!

با خودم می‌گویم نکند به دلیلِ اصرارم بر “گفتگو و اصلاح و کنشِ خشونت‌پرهیز” به عنوان “راه‌های برون رفت از مشکلات” به نشر اکاذیب متهم شده باشم!

اخبار مرتبط:
پهپاد ایرانی با ظاهر B-۲ آمریکایی رونمایی شد
پهپاد ایرانی با ظاهر B-۲ آمریکایی رونمایی شد

ایران اخیراً از پهپاد شاهد ۱۶۱ خود رونمایی کرده است. این پهپاد جدید ظاهری شبیه به بمب‌افکن رادارگریز B-۲ آمریکایی دارد و جهان را شگفت‌زده کرده است.

روایت هاشمی رفسنجانی از شبی که آیت الله خامنه ای تصمیم به برخورد با آیت الله منتظری گرفت
روایت هاشمی رفسنجانی از شبی که آیت الله خامنه ای تصمیم به برخورد با آیت الله منتظری گرفت

هاشمی رفسنجانی در خاطرات روز یکشنبه ۲۵ آبان ۱۳۷۶ به سخنرانی آیت الله منتظری درباره مرجعیت و رهبری آیت الله خامنه ای و جلسه ای که شبانه ۲۶ سال پیش در چنین شبی با آیت الله خامنه ای داشته، اشاره کرد.

سردار نقدی: در جنگ ۱۲ روزه ما با ناتو می‌جنگیدیم
سردار نقدی: در جنگ ۱۲ روزه ما با ناتو می‌جنگیدیم

سردار نقدی با اشاره به اینکه رئیس جمهور آمریکا به حضور در جنگ ۱۲ روزه اعتراف کرده است، تاکید کرد: آنها در این جنگ نه شریک بلکه فرمانده بوده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است