کد خبر : 209908
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۱ - 18:49
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

هلاکت ۸ داعشی در شمال عراق

سرویس مبارزه با تروریسم عراق خبر داد که طی عملیاتی علیه گروه تروریستی داعش در استان صلاح الدین هشت تروریست داعشی کشته شدند.

هلاکت ۸ داعشی در شمال عراق

به گزارش سایت خبری مدارا؛ پایگاه خبری بغداد الیوم به نقل از این نهاد عراقی گزارش داد، در جریان عملیات نیروهای مبارزه با تروریسم در منطقه «بیر احمد»، هشت تروریست داعشی کشته شدند.

سرویس مبارزه با تروریسم همچنین خبر داد که جزئیات این عملیات به زودی اعلام خواهد شد.

در همین ارتباط، ستاد عملیات مشترک ارتش عراق روز گذشته خبر داد که یک عملیات هوایی را در استان صلاح الدین انجام داده است.

به گفته ارتش عراق، در جریان این عملیات هم پنج داعشی کشته شدند.

در همین ارتباط، «تحسین الخفاجی» فرماندهی عملیات مشترک عراق ماه گذشته اعلام کرد کهداعش طی سال جاری ۱۵۰ فرمانده خود را از دست داده است.

وی با بیان اینکه نیروهای امنیتی به طور کامل بر مرزهای این کشور با سوریه اشراف دارند، گفت: فرماندهی عملیات مشترک با همکاری با دیگر فرماندهان امنیتی عراق به دنبال دستگیری دیگر عناصر گروه تروریتسی داعش هستند.

الخفاجی تاکید کرد که گروه داعش به دلیل حملات هوایی ارتش عراق و کشته شده فرماندهان برجسته این گروه، توانایی‌های خود را از دست داده است.

فرماندهی عملیات مشترک عراق در پایان خاطر نشان کرد: «جنگنده‌های عراقی طی ماه‌های گذشته توانستند تعداد زیادی از فرماندهای داعش را از بین ببرند که این اقدام به لطف بسته شدن مرزهای عراق و سوریه و کنترل آن از طریق دوربین‌ها و برج‌های دیده‌بانی بوده است».

اخبار مرتبط:
رئیس جمهوری سابق برزیل بازداشت شد
رئیس جمهوری سابق برزیل بازداشت شد

«ژائیر بولسونارو» رئیس‌جمهوری پیشین برزیل، امروز (شنبه ۱ آذر) چند روز پیش از آن‌که قرار بود اجرای حکم زندانش به‌دلیل رهبری تلاش برای کودتا آغاز شود، در اقامتگاه خود در پایتخت این کشور بازداشت شد.

روزنامه عبری: بن سلمان، آمریکا را برای ارائه تضمین در خصوص تأسیس کشور فلسطین تا پنج سال تحت فشار قرار داده / ریاض این اقدام را پیش‌نیاز عادی‌سازی روابط با اسرائیل می‌داند
روزنامه عبری: بن سلمان، آمریکا را برای ارائه تضمین در خصوص تأسیس کشور فلسطین تا پنج سال تحت فشار قرار داده / ریاض این اقدام را پیش‌نیاز عادی‌سازی روابط با اسرائیل می‌داند

روزنامه عبری «یدیعوت آحارانوت» گزارش داد که «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان، آمریکا را برای تضمین‌های الزام‌آور به منظور تأسیس کشور فلسطین ظرف پنج سال تحت فشار قرار داده است.

ترامپ: در نیویورکِ ممدانی احساس راحتی زیادی خواهم داشت / فکر نمی‌کنم بودجه نیویورک را قطع کنم / به ممدانی کمک خواهم کرد، نه اینکه به او لطمه بزنم
ترامپ: در نیویورکِ ممدانی احساس راحتی زیادی خواهم داشت / فکر نمی‌کنم بودجه نیویورک را قطع کنم / به ممدانی کمک خواهم کرد، نه اینکه به او لطمه بزنم

رئیس‌جمهور دونالد ترامپ گفت که می‌خواهد زهران ممدانی موفق شود و اعلام کرد در نیویورکی که توسط شهردار منتخب اداره شود «احساس راحتی زیادی» خواهد داشت. ترامپ گفت که انتظار ندارد بودجهٔ نیویورک را قطع کند و پیش‌بینی می‌کند که به ممدانی کمک خواهد کرد، نه اینکه «به او لطمه بزند». دو رهبر درباره هزینه‌های اجاره‌خانه، مواد غذایی و خدمات شهری گفتگو کردند و ترامپ گفت آن‌ها «بیش از آنچه تصور می‌کرده» با هم توافق دارند و اختلافات بر سر مهاجرت را «حل و فصل خواهند کرد».

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است