کد خبر : 209841
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۱ - 09:23
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

عراق: همه بدهی‌های خود به ایران را پرداخت کرده ایم / با ترکمنستان برای واردات گاز مذاکرات داریم

احمد موسی وزارت برق عراق از مذاکره با ترکمنستان برای واردات گاز از این کشور خبر داد گفت: عراق همه بدهی‌های خود بابت واردات گاز از ایران را پرداخت کرده است.

عراق: همه بدهی‌های خود به ایران را پرداخت کرده ایم / با ترکمنستان برای واردات گاز مذاکرات داریم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ احمد موسی، سخنگوی وزارت برق عراق گفت که وزارت برق عراق انتقالی کیفی در تولید داشته و آن را به ۲۴ هزار مگاوات رسانده است.

وی با اشاره به اینکه این وزارتخانه به طرحی برای سوخت نیاز دارد، گفت که نیاز عراق به برق به ۷۰ میلیون متر مکعب گاز می رسد.

موسی افزود که وزارت برق در جهت متنوع سازی منابع انرژی حرکت می کند و ۴ قرارداد برای تولید ۷ هزار و ۵۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی امضا کرده است.

سخنگوی وزارت برق عراق تاکید کرد که محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق اولویت ویژه ای به پرونده برق می دهد.

وی با اشاره به اینکه عراق همه بدهی‌های خود بابت واردات گاز از ایران را پرداخت کرده است، گفت که مذاکراتی با ترکمنستان برای واردات گاز وجود دارد.

اخبار مرتبط:
ترامپ: از حملات اسرائیل به ایران مطلع بودم
ترامپ: از حملات اسرائیل به ایران مطلع بودم

رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید از حملات رژیم صهیونیستی به ایران مطلع بوده اما ادعا کرد آمریکا کمک نظامی به این رژیم نکرده است.

وضعیت فوق‌العاده در اسرائیل؛ فرودگاه بن‌گوریون تخلیه شد و پروازها متوقف شدند
وضعیت فوق‌العاده در اسرائیل؛ فرودگاه بن‌گوریون تخلیه شد و پروازها متوقف شدند

شبکه ۱۲ اسرائیل گزارش داد که «تمامی مسافران از فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون تخلیه شده‌اند و تمامی پروازها به حالت تعلیق درآمده است.»

نتانیاهو: روزهای سختی در پیش داریم
نتانیاهو: روزهای سختی در پیش داریم

در پی حملات اخیر تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر این رژیم با صدور بیانیه‌ای ویدیویی از روزهای سخت پیش‌روی اسرائیل خبر داد و خواستار همکاری صهیونیست‌ها شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است