کد خبر : 209759
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۱ - 00:18
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

روایت خبرگزاری نزدیک به سپاه از تجمعات امروز در سیستان و بلوچستان

امروز نیز در شهرستان‌های زاهدان، خاش، ایرانشهر و راسک پس از برگزاری نماز جمعه اهل سنت هر چند تجمعات حداقلی شکل گرفت، ولی پس از مدت کوتاهی همان جمعیت حداقلی نیز که تلاش داشت با سر دادن شعارهای ساختارشکنانه فضا را دچار تنش کند، به دلیل عدم استقبال جمعی، پراکنده شد.

روایت خبرگزاری نزدیک به سپاه از تجمعات امروز در سیستان و بلوچستان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ با وجود تلاش یک هفته‌ای ضدانقلاب با انتشار فراخوان‌های متعدد و به بهانه چهلم حادثه ۸ مهر زاهدان، برای تجمع و آشوبگری پس از نماز جمعه، نمازگزاران امروز پس از اتمام نماز بدون هرگونه تنش مصلی را ترک کردند و به خانه‌ها برگشتند.

هرچند که از ابتدای این هفته برای روزهای ۱۸ تا ۲۰ آبان‌ماه فراخوان‌های متعددی منتشر شده و در گام نخست از مردم خواسته شد مغازه‌های خود را به مناسبت چهلم حوادث ۸ مهرماه تعطیل کنند، اما این فراخوان‌ها از جانب مردم با استقبال مواجه نشد و تلاش آنان در ایجاد آشوب و بلوا ناکام ماند و تمام تلاش خود را برای اغتشاش در روز جمعه و بعد از اقامه نماز جمعه به کار گرفتند.

اما امروز نیز در شهرستان‌های زاهدان، خاش، ایرانشهر و راسک پس از برگزاری نماز جمعه اهل سنت هر چند تجمعات حداقلی شکل گرفت، ولی پس از مدت کوتاهی همان جمعیت حداقلی نیز که تلاش داشت با سر دادن شعارهای ساختارشکنانه فضا را دچار تنش کند، به دلیل عدم استقبال جمعی، پراکنده شد و این نیز توطئه آنان ناکام ماند و دست به حربه ای دیگر زدند.

آن طور که خبرنگار تسنیم از ایرانشهر گزارش داد، در این شهر تعداد کمی از افراد پس از اتمام نماز اهل سنت در مسجد «نور» به سمت ستاد انتظامی شهرستان رفته و تلاش کردند با سنگ‌پرانی فضای شهر را ملتهب کنند که با اقدام به موقع مأموران انتظامی ‌ناکام ماندند و باز این افراد مجبور شدند به سمت منازل خود حرکت کنند.

در شهرستان راسک نیز تعداد معدودی به واسطه آتش زدن لاستیک در محور راسک ـ چابهار که محور فرعی اتصال به چابهار محسوب می‌شود، این مسیر را برای دقایقی کوتاه مسدود کردند.

اما در زاهدان که طی هفته‌های گذشته روزهای ناآرامی را پشت سر گذشته بود، عده‌ای ‌پس از اتمام نماز در مصلی، ‌در میان جمعیتی که در حال خروج از مصلی و حرکت به سمت خیابان «خیام» بودند، شعارهای ساختارشکنانه سر دادند و تعدادی نیز با تلفن همراه فیلم‌برداری می‌کردند که این اقدام هم با استقبال جمعی مواجه نشد و توطئه اغتشاش و آشوب ناکام ماند.

معاندین وقتی در ایجاد اغتشاش و آشوب ناکام مانده بودند همه تلاش خود را در فضای مجازی به کار گرفتند و با انتشار فیلم‌های نمابسته ‌که از همان افراد حداقلی گرفته شده بود، با استفاده از کلیدواژه‌هایی مثل «تجمع میلیونی» و «تسخیر خیابان‌ها توسط آزادی‌خواهان» سعی داشتند فضای استان سیستان و بلوچستان را ملتهب نشان دهند که این اقدام هم بی‌نتیجه ماند.

به نظر می‌رسد با وجود تدابیر و مصوبات ویژه شورای عالی امنیت ملی که با رویکرد حفظ مصالح نظام و خط عدالت و انصاف بوده و خط کلی آن نیز براساس برخورد با متخلف و احقاق حق مردم از اطراف مختلف است، شرایط استان از امروز رو به آرامش خواهد رفت و تلاش معاندین برای ایجاد خلل در وحدت مردم سیستان و بلوچستان باز هم بی‌نتیجه خواهد ماند.

اخبار مرتبط:
عراقچی وزیر خارجه عربستان را در جریان گفت‌وگوهای ایران و آمریکا قرار داد
عراقچی وزیر خارجه عربستان را در جریان گفت‌وگوهای ایران و آمریکا قرار داد

وزیر خارجه ایران در دیدار همتای سعودی، ضمن بررسی روابط دوجانبه و اوضاع منطقه‌ای، او را در جریان آخرین تحولات مرتبط با گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا قرار داد.

وال استریت ژورنال: ویتکاف به ایران پیشنهاد کرده است که در ازای لغو تحریم ها، برنامه خود را برچیند و اورانیوم غنی شده را از آمریکا خریداری کند
وال استریت ژورنال: ویتکاف به ایران پیشنهاد کرده است که در ازای لغو تحریم ها، برنامه خود را برچیند و اورانیوم غنی شده را از آمریکا خریداری کند

ویتکوف پیشنهادی ارائه داده مبنی بر اینکه اگر ایران با برچیدن برنامه هسته‌ای خود موافقت کند و اورانیوم غنی‌شده را از آمریکا خریداری کند، ایالات متحده تحریم‌ها را لغو خواهد کرد و گزینه اقدام نظامی را کنار خواهد گذاشت. با این حال، ایران تاکنون تلاش کرده سانتریفیوژ‌های خود را حفظ کند و هیچ نشانه‌ای از برچیدن فعالیت‌های هسته‌ای خود نشان نداده است. همچنین موضع مشخصی از سوی آمریکا درخصوص اینکه «برچیدن» دقیقاً به چه معناست، وجود ندارد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: تأمین ایمنی کارگران باید به صورت جدی پیگیری و اجرا شود
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: تأمین ایمنی کارگران باید به صورت جدی پیگیری و اجرا شود

رهبر معظم انقلاب اسلامی، تحقق شعار سرمایه‌گذاری برای تولید را در گرو توجه جدی به کارگران به‌عنوان مهمترین سرمایه کار و یکی از ستون‌های قوام و دوام جامعه دانستند و به الزاماتی همچون تأمین امنیت شغلی و ایمنی کارگران، مهارت‌افزایی و شریک کردن کارگران در سود تولید اشاره و خاطرنشان کردند: مصرف کالاها و جنس ایرانی باید به یک فرهنگ در کشور تبدیل شود البته در کنار فرهنگ سازی باید کیفیت کالاهای داخلی نیز ارتقاء یابد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است