کد خبر : 209090
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۱۷ - 00:15
دسته‌بندی : سیاسی، اسلاید
چاپ

وزیر اسبق اطلاعات: مسئولان نظام جمهوری اسلامی جزو دلسوزترین و وظیفه شناس‌ترین انسان‌ها هستند

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی روز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای گفت: حوادث روز جمعه زاهدان و خاش موجب تاثر و تالم همه متدین، مومنان، برادران، خواهران و همه پیروان اهل بیت (ع) و اهل سنت شد.

وزیر اسبق اطلاعات: مسئولان نظام جمهوری اسلامی جزو دلسوزترین و وظیفه شناس‌ترین انسان‌ها هستند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آیت الله «قربانعلی دری نجف‌آبادی»در این بیانیه  آورده است: سخنرانی برخی آقایان در روز جمعه به دور از انصاف و عدالت بود و انتظار نیست برخی افراد تحت عنوان امام جمعه نسبت به مسائل نظام و جمهوری اسلامی ایران با وجود توجه ویژه نظام به اقتصاد، توسعه دانشگاه ها، راه آهن این منطقه با بیگانگان، آل سعود، وهابیت تکفیری و تجزیه طلبان همراهی کرده و علیه نظام موضع گیری کنند.

وی در این بیانیه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حوادث اخیر زاهدان، شهدای خاش به ویژه شهید سجاد شهرکی، شهدای مبارزه با قاچاقچیان، اشرار، جریان ضد انقلاب ادامه داده است: امید است مردم استان سیستان و بلوچستان با توکل به خدا، وحدت کلمه، تعهد اخلاقی و اسلامی در جهت پیشرفت کشور و انسجام ملی تلاش کنند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در این بیانیه خاطرنشان کرده است: برخی آقایان از فرصت ها سوء استفاده نکنند و آب به آسیاب دشمنان نریزند، این حوادث به خیر و صلاح کسی نبوده و این افراد در پیشگاه خداوند باید پاسخگو باشند.

آیت الله دری نجف آبادی در این بیانیه، مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را جزو دلسوزترین و وظیفه شناس ترین انسانها عنوان کرده و آورده است: جمهوری اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب تا کنون نگاه ویژه‌ای به سیستان و بلوچستان داشته و از همه ظرفیت‌ها برای توسعه این منطقه استفاده کرده و انتظار نداشتیم که برخی آقایان موضع‌گیری‌هایی بر خلاف مصالح نظام اسلامی بگیرند.

امام جمعه اراک تاکید کرده است: این رفتارها موجب تحریک برخی افراد ناآگاه به مسائل می‌شود، ما کشور را نباید حتی با کشوری مثل عراق مقایسه کنیم چرا که عراق روزانه بیش از ۴ و نیم میلیون بشکه نفت می‌فروشد، اما ایران اسلامی به دلیل تحریم‌های ناجوانمردانه حداکثر ۹۰۰ هزار بشکه نفت می‌فروشد، اما جمهوری اسلامی تمام تلاش خود را در جهت توسعه کشور و حل مشکلات مردم بکار گرفته است.

وی در این بیانیه افزوده است: مردم سیستان و بلوچستان پاره تن ایران اسلامی هستند و برادران شیعه و سنی باید وحدت کلمه و یکپارچگی خود را حفظ کرده و افراد تریبون نماز جمعه را سنگر مقابله با نظام قرار ندهند و در اظهار نظرهای خود انصاف را رعایت کنند.

اخبار مرتبط:
تخت روانچی: دور بعدی هنوز زمانش مشخص نشده ولی روی اصل انجام شدنش توافق شده است
تخت روانچی: دور بعدی هنوز زمانش مشخص نشده ولی روی اصل انجام شدنش توافق شده است

مجید تخت روانچی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه بیان کرد: موضوع کشورهای ضامن در مذاکرات با آمریکا مطرح نشده است. زمان سفر وزیر خارجه به سه کشور اروپایی هنوز مشخص نشده است.

رئیس صداوسیما: سال ۱۴۰۳ سال پرتنش و حادثه ای بود؛ رئیس جمهور و رهبران مقاومت را از دست دادیم و انتخابات ریاست جمهوری را داشتیم؛ رسانه ملی کارنامه درخشانی را در این بخش به جای گذاشت
رئیس صداوسیما: سال ۱۴۰۳ سال پرتنش و حادثه ای بود؛ رئیس جمهور و رهبران مقاومت را از دست دادیم و انتخابات ریاست جمهوری را داشتیم؛ رسانه ملی کارنامه درخشانی را در این بخش به جای گذاشت

رئیس صداوسیما در اختتامیه چهارمین جشنواره رادیویی پژواک گفت: برای ما در رسانه‌ها و رسانه ملی، حوادث و بحران‌ها هرچقدر سخت تر باشد درس آموزتر است و ما را آموخته‌تر می کند.

وزیر کار: کارت زرد قبلی مجلس به من بر اساس اطلاعات نادرست بود / از ۱۰ نفر به عنوان معاون وزارت‌خانه نام برده شد که نادرست بود
وزیر کار: کارت زرد قبلی مجلس به من بر اساس اطلاعات نادرست بود / از ۱۰ نفر به عنوان معاون وزارت‌خانه نام برده شد که نادرست بود

احمد میدری وزیر تعاون کار و و رفاه اجتماعی،گفت: در بررسی سوال قبلی نمایندگان مجلس نیز از ۱۰ نفر نام برده شد که این‌ افراد در وزارت‌خانه هستند و شما آنها را به عنوان معاون معرفی کردید که همه این اطلاعات نادرست بود و بر اساس همان اطلاعات نادرست به من کارت زرد دادید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است