کد خبر : 209032
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۱۶ - 19:07
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

بارش باران و کاهش دما در ۲۷ استان

سازمان هواشناسی کشور نسبت به بارش باران و کاهش ۲ تا ۵ درجه‌ای دما در ۲۷ استان و وزش باد و خیزش گردوخاک در ۱۳ استان هشدار داد.

بارش باران و کاهش دما در ۲۷ استان

به گزارش سایت خبری مدارا؛سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار زردرنگ از ادامه فعالیت سامانه بارشی، بارش باران، رعدوبرق، در مناطق مستعد احتمال تگرگ، در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف، وزش باد شدید موقتی در نواحی مستعد گردوخاک، کاهش ۲ تا ۵ درجه دما خبر داد.

این مخاطرات در روز دوشنبه (۱۶ آبان‌ماه) در گیلان، مازندران، گلستان، اردبیل، شمال آذربایجان شرقی، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، شرق هرمزگان، جنوب کرمان و ارتفاعات سمنان، تهران، قزوین و زنجان، روز سه‌شنبه (۱۷ آبان‌ماه) در گیلان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، جنوب کرمان، یزد، جنوب و غرب اصفهان، شمال فارس، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، ایلام، جنوب شرق لرستان، روز چهارشنبه (۱۸ آبان‌ماه) در جنوب ایلام، خوزستان، جنوب اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس، هرمزگان، کرمان، سیستان و بلوچستان، یزد، خراسان جنوبی، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، گیلان و روز پنج‌شنبه (۱۹ آبان‌ماه) در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، بوشهر، همدان، زنجان، قزوین، البرز مورد انتظار است.

براثر این مخاطرات احتمال لغزندگی جاده‌ها، اختلال در سفرهای بین شهری به‌ویژه در عبور از گذرگاه‌های کوهستانی، احتمال آبگرفتگی محدود و محلی، احتمال بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و احتمال خسارت به صنعت کشاورزی وجود دارد.

سازمان هواشناسی کشور برای کاهش آسیب احتمالی احتیاط در سفرهای برون شهری، احتیاط در فعالیت کوهنوردی و جابجایی عشایر کوچ‌رو، آمادگی زمستانی راهداری به‌ویژه در گردنه‌های مناطق سردسیر را توصیه می‌کند.

همچنین این سازمان در ادامه این هشدار از افزایش گرادیان فشاری، وزش باد شدید موقت، در مناطق مستعد خیزش گردوخاک خبر داد.

این مخاطرات در روز دوشنبه (۱۶ آبان‌ماه) در سمنان، جنوب تهران، البرز، شمال مرکزی، شمال شرق اصفهان، روز سه‌شنبه (۱۷ آبان‌ماه) در سیستان و بلوچستان، شرق خراسان جنوبی، جنوب خراسان رضوی، جنوب و شرق سمنان، شمال شرق اصفهان، روز چهارشنبه (۱۸ آبان‌ماه) در کرمان، فارس، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و روز پنج‌شنبه (۱۹ آبان‌ماه) در کرمان، فارس، چهارمحال و بختیاری دور از انتظار نیست.

براثر این مخاطرات احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال سقوط تابلوهای تبلیغاتی، احتمال شکستن درختان کهن‌سال، احتمال کاهش کیفیت هوا، کاهش شعاع دید و احتمال تاخیر در پرواز وجود دارد.

سازمان هواشناسی برای کاهش آسیب احتمالی احتیاط در تردد، اجتناب از فعالیت‌های فیزیکی در فضای باز به‌ویژه گروه‌های حساس، عدم توقف و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره، استحکام سازه‌های موقت از جمله تابلوهای تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها را توصیه می‌کند.

هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

اخبار مرتبط:
چمران: شهردار تهران به شورای شهر توهین کرد/ مزد حمایت هایم از زاکانی را گرفتم!
چمران: شهردار تهران به شورای شهر توهین کرد/ مزد حمایت هایم از زاکانی را گرفتم!

چمران گفت: نوک تیز حمله به سوی بنده حقیر است بخاطر حمایت هایی که از شهردار کردم مزد خوبی به من دادند نتیجه همراهی هم از شهردار تهران دیدیم.

در طالقان آبی وجود ندارد که قابل انتقال به تهران باشد
در طالقان آبی وجود ندارد که قابل انتقال به تهران باشد

رضا حاجی کریم، رئیس فدراسیون صنعت آب ایران با تأکید بر این که وضعیت آب تهران به‌صورت تصاعدی رو به وخامت است، گفت: متأسفانه برخی مسئولان گمان می‌کنند که طرح انتقال آب از طالقان می‌تواند تهران را نجات دهد، اما خود طالقان نیز از نزولات جوی تغذیه می‌شود. طبیعتاً وقتی در طالقان بارندگی نداشتیم، آبی وجود ندارد که سد را پر کند. اکنون سد طالقان هم در معرض خشکی کامل قرار دارد.

اخراج این کارمندان رسماً ممنوع شد
اخراج این کارمندان رسماً ممنوع شد

سازمان اداری و استخدامی کشور، «عدم جواز تعدیل» یا «اعلام عدم نیاز نیروهای دارای حداقل سه فرزند یا بانوان باردار یا دارای فرزند شیرخوار» از سوی دستگاه‌های اجرایی را ابلاغ کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است