کد خبر : 208616
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۱۴ - 18:16
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: مدل ناآرامی‌های اخیر کشور، مانند حوادث سوریه است

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: مدل ناآرامی‌ها و درگیری های اخیر کشور، مانند حوادث رخ‌داده در سوریه بوده است و دشمنان تلاش دارند تا از این روش میان مردم و مسؤولان تفرقه ایجاد کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: مدل ناآرامی‌های اخیر کشور، مانند حوادث سوریه است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عباس گلرو، نماینده شهرستان‌های سمنان، مهدی‌شهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز در آیین معارفه فرماندار مهدی‌شهر در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان اظهار کرد: امروز همه ما نیاز به توصیه و سفارش داریم و هیچ‌کسی مبرا از این مورد نیست.

وی اضافه کرد: دشمنان جنگ ترکیبی علیه ملت ایران به راه انداخته‌اند و لازم است تا هوشیارانه و آگاهانه در حفظ ارزش‌های نظام تلاش کنیم.‌

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: مدل ناآرامی‌ها و اغتشاشات اخیر کشور، مانند حوادث رخ‌داده در سوریه بوده است و دشمنان تلاش دارند تا از این روش میان مردم و مسؤولان تفرقه ایجاد کنند.

گلرو بیان کرد: با تلاش مجلس شورای اسلامی و سایر مسؤولان، تقریباً ۲۹ درصد افزایش حقوق بازنشستگان لشگری و کشوری و همچنین افزایش حقوق کارمندان و کارگران را شاهد بودیم.

وی با بیان اینکه استاندار سمنان همواره در میدان است و برای رفع مشکلات مردم تلاش می‌کند، گفت: نبود مدیریت مطلوب و نداشتن توجه مناسب در گذشته به صنایع شهرستان مهدی‌شهر، موجب از بین رفتن این بخش در این شهرستان شده است.‌

نماینده شهرستان‌های سمنان، مهدی‌شهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی افزود: با وجود تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر اجرایی شدن اصل ۴۴ قانون اساسی و لزوم اجرای درست این قانون، متأسفانه در برخی موارد، خصوصی‌سازی بلای جان ما شده است.‌

گلرو با بیان اینکه شهرستان مهدی‌شهر در حوزه‌های مختلف، مظلوم واقع شده است، تصریح کرد: باید کریدورهای شمال به جنوب و شرق به غرب این شهرستان اجرایی شود.

وی با بیان اینکه شهرستان مهدی‌شهر ترکیب فرهنگی و قومی بسیار زیبایی دارد، خاطرنشان کرد: فرماندار عالی‌ترین مقام اجرایی شهرستان است؛، پس باید مراقب باشد که کار را برای رضای خدا و رضایت حداکثری مردم انجام دهد.

اخبار مرتبط:
هدف عراقچی از سفر به عربستان چه بود؟
هدف عراقچی از سفر به عربستان چه بود؟

مرتضی مکی گفت: سفر آقای عراقچی به ریاض از جنبه‌های گوناگون بسیار حائز اهمیت است. عربستان در دور قبلی مذاکرات که منتهی به توافق برجام شد، یکی از موانع اصلی در مسیر امضا و اجرای این توافق‌نامه به شمار می‌رفت. اما اکنون شرایط متفاوتی حاکم است، کشورهای عربی منطقه به‌ دنبال توافقی جدی هستند.

رویترز: ایران و آمریکا با وجود اختلاف بر سر خطوط قرمز، مذاکره را ادامه می‌دهند
رویترز: ایران و آمریکا با وجود اختلاف بر سر خطوط قرمز، مذاکره را ادامه می‌دهند

خبرگزاری رویترز در گزارشی با عنوان «ایران و آمریکا در میانه اختلافات بر سر خطوط قرمز، مذاکرات هسته‌ای را ادامه می‌دهند» نوشت: مذاکره کنندگان ارشد ایران و آمریکا امروز، یکشنبه، مذاکرات را به‌منظور پرداختن به برنامه هسته‌ای تهران ادامه می‌دهند؛ این در حالی است که پیش از سفر دونالد ترامپ به خاورمیانه، واشینگتن موضع خود را سخت‌تر کرده است.

عراقچی: غنی‌سازی قابل معامله نیست
عراقچی: غنی‌سازی قابل معامله نیست

وزیر خارجه کشورمان با بیان اینکه غنی‌سازی یکی از دستاوردها و افتخارات ملت ایران است، گفت: برای غنی‌سازی هزینه سنگینی پرداخت شده و خون دانشمندان هسته‌ای ما پای این دستاورد وجود دارد و قطعا قابل معامله نیست و این موضع روشن ما بوده و همواره گفته‌ایم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است