کد خبر : 208616
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۱۴ - 18:16
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: مدل ناآرامی‌های اخیر کشور، مانند حوادث سوریه است

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: مدل ناآرامی‌ها و درگیری های اخیر کشور، مانند حوادث رخ‌داده در سوریه بوده است و دشمنان تلاش دارند تا از این روش میان مردم و مسؤولان تفرقه ایجاد کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: مدل ناآرامی‌های اخیر کشور، مانند حوادث سوریه است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عباس گلرو، نماینده شهرستان‌های سمنان، مهدی‌شهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز در آیین معارفه فرماندار مهدی‌شهر در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان اظهار کرد: امروز همه ما نیاز به توصیه و سفارش داریم و هیچ‌کسی مبرا از این مورد نیست.

وی اضافه کرد: دشمنان جنگ ترکیبی علیه ملت ایران به راه انداخته‌اند و لازم است تا هوشیارانه و آگاهانه در حفظ ارزش‌های نظام تلاش کنیم.‌

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: مدل ناآرامی‌ها و اغتشاشات اخیر کشور، مانند حوادث رخ‌داده در سوریه بوده است و دشمنان تلاش دارند تا از این روش میان مردم و مسؤولان تفرقه ایجاد کنند.

گلرو بیان کرد: با تلاش مجلس شورای اسلامی و سایر مسؤولان، تقریباً ۲۹ درصد افزایش حقوق بازنشستگان لشگری و کشوری و همچنین افزایش حقوق کارمندان و کارگران را شاهد بودیم.

وی با بیان اینکه استاندار سمنان همواره در میدان است و برای رفع مشکلات مردم تلاش می‌کند، گفت: نبود مدیریت مطلوب و نداشتن توجه مناسب در گذشته به صنایع شهرستان مهدی‌شهر، موجب از بین رفتن این بخش در این شهرستان شده است.‌

نماینده شهرستان‌های سمنان، مهدی‌شهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی افزود: با وجود تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر اجرایی شدن اصل ۴۴ قانون اساسی و لزوم اجرای درست این قانون، متأسفانه در برخی موارد، خصوصی‌سازی بلای جان ما شده است.‌

گلرو با بیان اینکه شهرستان مهدی‌شهر در حوزه‌های مختلف، مظلوم واقع شده است، تصریح کرد: باید کریدورهای شمال به جنوب و شرق به غرب این شهرستان اجرایی شود.

وی با بیان اینکه شهرستان مهدی‌شهر ترکیب فرهنگی و قومی بسیار زیبایی دارد، خاطرنشان کرد: فرماندار عالی‌ترین مقام اجرایی شهرستان است؛، پس باید مراقب باشد که کار را برای رضای خدا و رضایت حداکثری مردم انجام دهد.

اخبار مرتبط:
قالیباف: حادثه انفجار بندر شهید رجایی در جلسه سران قوا بررسی شده / قطعاً به همه کسانی که در این حادثه قصور یا تقصیر داشته‌اند، رسیدگی خواهد شد
قالیباف: حادثه انفجار بندر شهید رجایی در جلسه سران قوا بررسی شده / قطعاً به همه کسانی که در این حادثه قصور یا تقصیر داشته‌اند، رسیدگی خواهد شد

رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به تذکر نماینده مردم بندرعباس مبنی بر رسیدگی دقیق به ابعاد حادثه انفجار در بندر شهید رجایی و برخورد قانونی با مقصران آن، گفت: این موضوع در جلسه سران قوا نیز بررسی شد و قطعاً به همه کسانی که در این حادثه قصور یا تقصیر داشته‌اند، رسیدگی خواهد شد.

شریعتمداری: باید ادامه مذاکرات را به عذرخواهی رسمی ترامپ از نظام و مردم موکول کنیم / در غیر این صورت، باید برای حفظ حرمت نظام و احترام به مردم از ادامه مذاکرات خودداری کنید
شریعتمداری: باید ادامه مذاکرات را به عذرخواهی رسمی ترامپ از نظام و مردم موکول کنیم / در غیر این صورت، باید برای حفظ حرمت نظام و احترام به مردم از ادامه مذاکرات خودداری کنید

مدیرمسئول کیهان نوشت: «امروز ۲۱ اردیبهشت قرار است چهارمین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط برگزار شود و سؤال این است که با توجه به آنچه گذشت و عبور خصمانه و آشکار حریف از همه خط قرمزهایی که رسماً ترسیم و اعلام شده بود، ادامه مذاکرات عاقلانه و هوشمندانه است؟! بدون کمترین تردیدی باید گفت برای دفاع از هویت نظام، حاکمیت ملی و شخصیت مورد اهانت قرار گرفته مردم این مرز و بوم، باید ادامه مذاکرات را به پوزش رسمی ترامپ از نظام و مردم ایران و نفی اظهارات خصمانه استیو ویتکاف نماینده ویژه او در مذاکرات موکول کرد.»

عراقچی وزیرخارجه قطر را در جریان مذاکرات با آمریکا قرار داد
عراقچی وزیرخارجه قطر را در جریان مذاکرات با آمریکا قرار داد

وزیر امور خارجه ایران در دیدار با همتای قطری خود در دوحه وی را در جریان تحولات مرتبط با روند گفتگوهای ایران- آمریکا قرار داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است