کد خبر : 208577
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۱۴ - 13:38
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نگاهداری: پیش‏‌نویس طرحی برای «ساماندهی اجتماعات» در مرکز پژوهش های مجلس تدوین می شود

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت: تصویب فوری طرح برگزاری‬ قانونی‬ تجمعات‬ در جهت تقویت کارآمدی نظام بوده و زمینه سواستفاده از اعتراض‌ها توسط اغتشاشگران را از بین خواهد برد.

نگاهداری: پیش‏‌نویس طرحی برای «ساماندهی اجتماعات» در مرکز پژوهش های مجلس تدوین می شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به قطعنامه پایانی مراسم ۱۳ آبان مبنی بر فراهم‬ کردن‬ «راهکارهای قانونی بیان انتقادات» از تدوین پیش‏‌نویس طرحی برای ساماندهی اجتماعات و راهپیمایی‏‌ها در مرکز پژوهش‏‌های مجلس، در راستای اجرای اصل ۲۷ قانون اساسی خبر داد.

وی با بیان اینکه درحال حاضر خلاء سازوکار قانونی برای اعتراض‌ها و راهپیمایی‌ها در نظام جمهوری اسلامی به عنوان یک نظام مردم‌‏سالار احساس می‌شود، تصریح کرد: این در حالی‬ است که مطابق اصل ۲۷ قانون اساسی، تشکیل اجتماعات و برگزاری راهپیمایی‌ها مشروط به آنکه بدون حمل سلاح بوده و مخل به مبانی اسلام نباشد، آزاد است. در صورت برگزاری اجتماعات و راهپیمایی‌ها در چارچوب قانونی، اعتراض‌ها در چارچوب نظام جمهوری اسلامی ایران تعریف خواهد شد و این نشانه‌ای از بالندگی و توسعه‌یافتگی نظام مردم‌سالاری دینی در ایران اسلامی است.

نگاهداری‬ ادامه داد: در همین راستا با پیگیری ریاست محترم مجلس شورای اسلامی و نمایندگان مجلس انقلابی، از چند ماه پیش، پیش‏‌نویس طرحی قانونی در دفتر مطالعات سیاسی مرکز پژوهش‏‌های مجلس، با انجام مطالعات پشتیبان، مطالعات تطبیقی، مشارکت همه ذی‌نفعان، دستگاه‏‌های ذیربط، تشکل‏‌های مدنی، جامعه دانشگاهی و نیز برگزاری جلسات کارشناسی مستمر، تدوین و به کمیسیون امور داخلی مجلس و شوراها تقدیم شده است که در حال حاضر در کمیسیون مذکور در دست بررسی و نهایی‏‌سازی است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس عنوان‬ کرد: در این طرح مبنای برگزاری اجتماعات و راهپیمایی‏‌ها، اطلاع‏‌رسانی است و تلاش شده است ضمن تسهیل روند برگزاری اجتماعات قانونی از سوی گروه‌های مختلف مردمی، زمینه شکل‌گیری تحرکاتی که با هدف بی‌ثبات‏‌سازی و اخلال در نظم عمومی و امنیت ملی سازمان می‌یابند تضعیف شود. طبعاً در صورت تصویب فوری این طرح از سوی مجلس شورای اسلامی، جمهوری اسلامی ایران از آثار مثبت مرتبط با اجرای اصل ۲۷ قانون اساسی در جهت تقویت کارآمدی نظام بهره‏‌مند خواهد شد و بدین ترتیب زمینه برای سواستفاده از اعتراض‌ها توسط اغتشاشگران از بین خواهد رفت.

اخبار مرتبط:
واکنش عراقچی به تلاش‌های اسرائیل برای کارشکنی در توافق با حماس
واکنش عراقچی به تلاش‌های اسرائیل برای کارشکنی در توافق با حماس

وزیر امورخارجه با اشاره به گزارش‌ها درباره تلاش نخست‌وزیر و وزیر امور استراتژیک اسرائیل برای کارشکنی در اقدامات واشنگتن برای معامله با حماس، آن را نمونه‌ای از خروار توصیف کرد.

فلاحت‌پیشه: آمریکا می‌داند هزینه توافق از هزینه عدم توافق بسیار کمتر است؛ نمی‌توان ایران را از حق غنی‌سازی محروم کرد
فلاحت‌پیشه: آمریکا می‌داند هزینه توافق از هزینه عدم توافق بسیار کمتر است؛ نمی‌توان ایران را از حق غنی‌سازی محروم کرد

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه تاکید کرد: امریکا می‌داند هزینه رسیدن به توافق، بسیار کمتر از عدم توافق است. اگر عدم توافق صورت گیرد، موجی از هزینه‌های گسترده پیرامونی به گردن امریکا می‌افتد.

پس‌لرزه ادعای جنجالی میرسلیم درباره نمایندگان/ نماینده مجلس: اگر سند دارد، افشا کند
پس‌لرزه ادعای جنجالی میرسلیم درباره نمایندگان/ نماینده مجلس: اگر سند دارد، افشا کند

برخی موضوعات از جمله میزان حقوق و مزایای دریافتی نمایندگان مجلس، برای جامعه از جذابیت خاصی برخوردار است

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است