کد خبر : 208216
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۱۲ - 14:40
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

حسن یزدانی با پدرش به دیدار علیرضا دبیر در فدراسیون کشتی رفت

بعد از شکست حسن یزدانی برابر دیوید تیلور آمریکایی، پدر این کشتی‌گیر موضع‌ تندی علیه رئیس فدراسیون گرفت؛ هرچند حالا حسن یزدانی و پدرش به دیدار علیرضا دبیر رفته‌اند.

حسن یزدانی با پدرش به دیدار علیرضا دبیر در فدراسیون کشتی رفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛حسن یزدانی دارنده ۸ مدال جهان و المپیک صبح امروز (پنج‌شنبه) به دیدار علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی رفت. پدر حسن یزدانی در این جلسه او را همراهی می‌کرد.

علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی در راستای دیدارهای خود با قهرمانان کشتی و شنیدن و حل و فصل مشکلات آن‌ها، این بار با حسن یزدانی جلسه‌ای ۹۰ دقیقه برگزار کرد. در این جلسه مباحث فنی و غیر فنی مختلف برای رسیدن یزدانی به دومین طلای المپیک مطرح شد.

اخبار مرتبط:
رقیب کاسیاس و اوبلاک در آستانه پیوستن به استقلال
رقیب کاسیاس و اوبلاک در آستانه پیوستن به استقلال

به‌نظر می‌رسد دروازه‌بان اسبق رئال‌مادرید و اتلتیکومادرید اسپانیا در آستانه پیوستن به استقلال قرار گرفته است.

استوری معنادار کاپیتان استقلال که بوی جدایی می‌دهد!
استوری معنادار کاپیتان استقلال که بوی جدایی می‌دهد!

سیدحسین حسینی بعد از تمرینات انفرادی‌اش در ارتفاعات تهران و عدم حضور در تمرینات باشگاه استقلال، امروز با انتشار یک استوری با تصویری از خودش در حال تشویق با پیراهن استقلال، به برخی خبرها درباره احتمال جدایی خودش از جمع آبی‌های تهران دامن زد.

علی کریمی به ایران برمی‌گردد؟
علی کریمی به ایران برمی‌گردد؟

باشگاه کایسری اسپور مخالفت خود را با انتقال علی کریمی به استقلال اعلام کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است