کد خبر : 208216
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۱۲ - 14:40
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

حسن یزدانی با پدرش به دیدار علیرضا دبیر در فدراسیون کشتی رفت

بعد از شکست حسن یزدانی برابر دیوید تیلور آمریکایی، پدر این کشتی‌گیر موضع‌ تندی علیه رئیس فدراسیون گرفت؛ هرچند حالا حسن یزدانی و پدرش به دیدار علیرضا دبیر رفته‌اند.

حسن یزدانی با پدرش به دیدار علیرضا دبیر در فدراسیون کشتی رفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛حسن یزدانی دارنده ۸ مدال جهان و المپیک صبح امروز (پنج‌شنبه) به دیدار علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی رفت. پدر حسن یزدانی در این جلسه او را همراهی می‌کرد.

علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی در راستای دیدارهای خود با قهرمانان کشتی و شنیدن و حل و فصل مشکلات آن‌ها، این بار با حسن یزدانی جلسه‌ای ۹۰ دقیقه برگزار کرد. در این جلسه مباحث فنی و غیر فنی مختلف برای رسیدن یزدانی به دومین طلای المپیک مطرح شد.

اخبار مرتبط:
اخبار ضد و نقیض پیرامون دروازه استقلال
اخبار ضد و نقیض پیرامون دروازه استقلال

اتفاق ویژه در اردوی استقلال اینکه فعلاً هیچ دروازه‌بان بزرگسالی در دسترس ساپینتو نیست و عدم رفع مشکل ممنوع‌الخروجی حبیب فرعباسی و عدم تعیین‌تکلیف وضعیت حسین حسینی در کنار ناتوانی در مسیر توافق با گزینه‌های پیشنهادی سرمربی پرتغالی در خط دروازه شرایطی خاص را به‌وجود آورده است.

هافبک سابق فیورنتینا به پرسپولیس پیوست
هافبک سابق فیورنتینا به پرسپولیس پیوست

مارکو باکیچ، هافبک مونته‌نگرویی به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.

جنگ پیشکسوتان استقلال و مجتبی جباری علنی شد
جنگ پیشکسوتان استقلال و مجتبی جباری علنی شد

روز گذشته مجتبی جباری در واکنش به گلایه برخی پیشکسوتان استقلال که گفته بودند جباری زود سرمربی شده گفت: از بعضی صحبت‌های پیشکسوتان واقعاً متأسفم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است