کد خبر : 208173
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۱۲ - 10:19
دسته‌بندی : اقتصادی، اخبار ویژه
چاپ

رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی اعتراف کرد: در بسیاری از مناطق ایران مردم در چادر و زیرپله زندگی می‌کنند

رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی گفت: بخش مسکن در کشور شرایط خوبی ندارد، به گونه‌ای که برخی از مردم در چادرها و زیرپله‌ها زندگی می‌کنند.

رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی اعتراف کرد: در بسیاری از مناطق ایران مردم در چادر و زیرپله زندگی می‌کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در جریان آغاز عملیات اجرایی ۱۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن که به صورت ویدئو کنفرانس در شهرهای جدید انجام شد اظهار کرد: در بخش حمل و نقل کارهای بزرگی در کشور در حال انجام است و تقریبا هفته‌ای یک ملاقات با طرف‌های خارجی داریم در بخش مسکن نیز تقریبا دو جلسه در هفته با حضور رئیس جمهور به تبادل نظر می‌پردازیم.

وی افزود: بخش مسکن در کشور شرایط خوبی ندارد. در بسیاری از مناطق، مردم در چادرها و زیرپله‌ها زندگی می‌کنند. این وظیفه ما است که در ساخت مسکن کارها را به سرعت پیش ببریم.

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: در تابستان با قیمت‌های وحشتناک خانه مردم در مضیغه هستند و ما اگر نتوانیم عرضه و تقاضا را به هم نزدیک کنیم دچار مشکل می‌شویم.

قاسمی با اشاره به جلسه روز گذشته خود با برخی از مردم گفت: بعضی خانواده‌ها که به ما مراجعه می‌کنند وقتی از مشکلات خود می‌گویند آدم نگران می‌شود که مردم در شرایط سختی به سر می‌برند.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه باید با روحیه جهادی کارها را پیش ببریم، تصریح کرد: سامانه‌ای را به منظور کنترل پیشرفت پروژه‌های نهضت ملی مسکن در شرف راه اندازی داریم.

قاسمی افزود: برنامه‌ای را برای ساخت خانه‌های یک طبقه شروع کرده‌ایم تا مردم مسکن را به صورت تدریجی بسازند. مثلا ۴۰ متر بنا را احداث کنند و مابقی را به تدریج توسعه دهند.

وی اعلام کرد: در هفته‌های آینده در هر استان منابع و زمین‌ها را به مردم واگذار می‌کنیم. برای ساخت چهار میلیون واحد نهضت ملی مسکن مردم را دخیل خواهیم کرد.

اخبار مرتبط:
معاون وزیر صمت: سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد تعیین شد
معاون وزیر صمت: سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد تعیین شد

معاون وزیر صمت با اشاره به افزایش قیمت خودرو گفت: براساس نامه قائم‌مقام وزارت صمت، درصد افزایش نهایی حدود ۱۵ درصد تعیین شده و تمام مراحل این فرایند به‌صورت قانونی طی شده است.

اینترنت ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد
اینترنت ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد

بسته‌های TD-LTE ایرانسل بین ۹ تا نزدیک به ۷۰ درصد گران‌تر شدند و این گرانی در حالی رخ می‌دهد که سرویس TD-LTE در بسیاری از نقاط کشور برای کاربران با اختلال شدید همراه بوده و حتی برای بعضی کاربران قطعی مکرر این سرویس نیز در هفته‌های گذشته گزارش شده است. بسته‌های ۶ ماهه این سرویس نیز نزدیک ۶۸ درصد رشد قیمتی داشتند و به عنوان مثال بسته ۱۵۰ گیگابایتی ۶ ماهه از ۳۶۲ هزار تومان به ۶۰۸ هزار تومان رسیده است. همچنین بسته ۱۰۰ گیگابایتی ۶ ماهه نیز از ۲۶۸ به ۴۵۰ هزار تومان رسیده است که خبر از افزایش ۶۸ درصدی دارد.

چک‌های برگشتی بانک سپه یک ماه تعلیق شدند
چک‌های برگشتی بانک سپه یک ماه تعلیق شدند

بانک سپه از تعلیق چک‌های صادره عهده این بانک با تاریخ سررسید ۲۴ خرداد لغایت ۷ تیرماه سال جاری به مدت یک ماه خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است