کد خبر : 207872
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۱۰ - 14:28
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

نماینده ادوار مجلس: منافع ملی ما در نگاه به «روسیه و چین» بهتر تأمین می شود

تحلیگر حامی دولت رئیسی مدعی شد: نگاه دولت آقای روحانی به سمت غرب بود اما دولت آقای رئیسی به سمت شرق و تقویت روابط با چین، هند و روسیه است. معتقدم منافع ملی ما در این مسیر بهتر تأمین می شود تا آن نگاهی که دولت قبل داشت.

نماینده ادوار مجلس: منافع ملی ما در نگاه به «روسیه و چین» بهتر تأمین می شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین سبحانی نیا درباره میزان تفاوت دولت سیزدهم و دولت دوازدهم گفت: فشارها و تحریم های خارجی در زمان دولت آقای روحانی بود و امروز هم در جریان است اما با این وجود تفاوت هایی در نوع نگاه این دو دولت به مسائل داخلی و بین المللی وجود دارد.

وی افزود: در مسائل داخلی یکی از ویژگی های برجسته دولت آقای رئیسی تلاش برای تقویت ارتباط با مردم و حضور در استان ها است. البته این ویژگی در دولت آقای روحانی هم بود اما خیلی ضعیف دنبال می شد. موضوع دیگر تفاوت دولت سیزدهم و دولت دوازدهم در ولایت پذیری و پیگیری مطالبات رهبری است.

این فعال سیاسی اصولگرا اظهار کرد: دولت آقای رئیسی به جد تلاش می کند نگاه رهبر معظم انقلاب در حوزه عدالت محوری، سیاست خارجی و برخورد با نظام استکباری دنبال شود اما دولت آقای روحانی در پیگیری این رهنمودها جدیت لازم را نداشت و حتی بعضا مواضع متفاوتی را از آن دولت شاهد بودیم.

وی با اشاره به تفاوت نگاه دولت رئیسی و دولت روحانی در حوزه پیشبرد پروژه های عمرانی افزود: دولت آقای روحانی در ساخت مسکن ارزان قیمت برای مردم جدی نبود اما مسئولان دولت آقای رئیسی قول دادند و تلاش هم می کنند تا بتوانند بسترهای لازم برای ساخت سالانه یک میلیون مسکن ارزان قیمت را فراهم آورند.

سبحانی نیا تأکید کرد: نگاه به مسائل بین المللی و همسایگان از تفاوت های برجسته بین دولت های دوازدهم و سیزدهم است. با وجود فشارهای زیاد غربی ها، دولت آقای رئیسی در مذاکرات برجامی موضع محکمی برای تأمین منافع ملی دارد. در واقع وادادگی را در جریان مذاکرات شاهد نیستیم که طرف مقابل فکر کند هر چند بگوید باید عملی شود.

وی افزود: نگاه دولت آقای روحانی به سمت غرب بود اما دولت آقای رئیسی به سمت شرق و تقویت روابط با چین، هند و روسیه است. معتقدم منافع ملی ما در این مسیر بهتر تأمین می شود تا آن نگاهی که دولت قبل داشت.

اخبار مرتبط:
آلمان: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد/ تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت
آلمان: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد/ تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت

«یوهان واده‌فول»، وزیر امور خارجه آلمان گفت: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد و تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت.

اروپایی‌ها در نشست شورای امنیت، روسیه را تهدید کردند
اروپایی‌ها در نشست شورای امنیت، روسیه را تهدید کردند

کشورهای اروپایی در جریان نشست شورای امنیت سازمان ملل تهدید کردند پهپادها یا جنگنده‌های روسیه را در صورتی که وارد حریم هوایی اعضای ائتلاف ناتو شوند، سرنگون خواهند کرد.

علی لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند
علی لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند

دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه «این دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند»، گفت: اگر پیشنهاد عاقلانه و عادلانه‌ای ارائه شود که منافع ایران را حفظ کند، می‌پذیریم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است