کد خبر : 207861
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۱۰ - 13:48
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

ادعای کیهان: دانشجویان «هتک حرمت» می‌کنند چون بستر تربیتی آنان در خانواده درست نبوده

کیهان نوشت: رفتار دانشجویان هتاک را که عمدتاً پس از دو سال تعطیلی (به دلیل شیوع کرونا) پا به صحن دانشگاه گذاشته‌اند باید در سبک زندگی و بستر تربیتی آنها در جامعه و خانواده جست‌وجو و تحلیل کرد.

ادعای کیهان: دانشجویان «هتک حرمت» می‌کنند چون بستر تربیتی آنان در خانواده درست نبوده

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در گزارشی نسبت به اعتراضات دانشجویی که در هفته‌های اخیر در دانشگاه‌ها در جریان است اعتراض کرد. نویسنده معتقد است دانشجویان معترض هتک حرمت کرده‌اند زیرا بستر تربیتی آنان در خانواده درست نبوده است!

این روزنامه در ادامه گزارش خودش نوشت: اتفاقاتی که در هفته‌های گذشته در برخی دانشگاه‌های کشور افتاد را نمی‌توان به حساب جریان دانشجویی گذاشت. چرا که هویت اصیل جنبش دانشجویی به هیچ وجه رفتارهای اوباش‌مآب و هتک حرمت‌ها را برنمی‌تابد. رفتار دانشجویان هتاک را که عمدتاً پس از دو سال تعطیلی (به دلیل شیوع کرونا) پا به صحن دانشگاه گذاشته‌اند باید در سبک زندگی و بستر تربیتی آنها در جامعه و خانواده جست‌وجو و تحلیل کرد.

این ادعای کیهان در حالی مطرح می شود که روزگذشته فیلم شلیک یک دانشجو (یا لباس شخصی) در دانشگاه آزاد تهران شمال در شبکه های اجتماعی به شکل گسترده ای دیده شد.

اخبار مرتبط:
مهاجرانی: ما به اورانیوم‌ها دسترسی نداریم/ جمع بندی خروج از ان پی تی با کلیت نظام خواهد بود
مهاجرانی: ما به اورانیوم‌ها دسترسی نداریم/ جمع بندی خروج از ان پی تی با کلیت نظام خواهد بود

سخنگوی دولت گفت: ما به اورانیوم‌ها دسترسی نداریم؛ در مکانی هست که عدم دسترسی به آن‌ها وجود دارد و در مورد خروج از ان پی تی جمع بندی با کلیت نظام خواهد بود.

دیدار مهم عراقچی با گروسی و‌ احتمال توافق ایران با آژانس
دیدار مهم عراقچی با گروسی و‌ احتمال توافق ایران با آژانس

فارس نوشت: دیدار امروز عراقچی با گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مهم است و تا ساعاتی دیگر در مصر برگزار خواهد شد گرچه هنوز چیزی نهایی نیست اما احتمال توافق ایران با آژانس وجود دارد.

رسانه اصولگرا: باید از وزیر ارشاد بخاطر عزل معاون تندرو خود قدردانی کرد
رسانه اصولگرا: باید از وزیر ارشاد بخاطر عزل معاون تندرو خود قدردانی کرد

ارگان رسانه ای نزدیک به محسن رضایی با اشاره به مخالفت معاونت فرهنگی شهرداری تهران با برگزاری کنسرت شجریان در نهایت نادره رضایی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را مقصر دانست

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است