کد خبر : 207857
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۱۰ - 13:38
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

مصطفی هاشمی‌طبا: آینده کشور در خطر است

یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: آینده کشور در خطر است و این را بارها گفته‌ام اما گوش شنوایی وجود ندارد. برخی مسئولان هم که صرفا دنبال تحقق خواسته‌های شخصی خودشان هستند.

مصطفی هاشمی‌طبا: آینده کشور در خطر است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اصلاح رویکردها و شیوه‌های حکمرانی یکی از مسائلی است که در این روزهای کشور بیش از هر زمانی ضرورتش احساس می‌شود؛ موضوعی که رئیس‌مجلس هم به آن اشاره کرد.

سید مصطفی هاشمی‌طبا، فعال و تحلیلگر مسائل سیاسی، درباره این موضوع گفت: کشور ما مسائل بسیاری دارد که نیاز به اصلاح دارد. بحران‌های زیادی داریم و این بحران‌ها فقط منحصر به مسائل سیاسی و اجتماعی نمی‌شود و حتما باید شیوه حکمرانی مسئولان تغییر کند. قانون اساسی این ظرفیت را دارد که با تغییر رفتار مسئولان بسیاری از مشکلات حل شود و افزون بر سیاست و اجتماع مسائل ایران به معنای دقیق ایران حل شود زیرا امروز با مشکلاتی مانند بحران محیط زیستی اصلا خود ایران در خطر است.

به گزارش سایت فردا، بخش هایی از گفت و گوی هاشمی طبا را در ادامه می خوانید:

*تظاهرات‌های اخیر جزئی کوچک از ابرمشکلات است. ما دو بحران اساسی داریم؛ نخست مسئله ژئوپلیتیکی و دوم آینده داخلی ایران و کمتر کسی به این مسائل توجه می‌کند.

*در شعارهای تظاهرات‌کنندگان فارغ از شعارهای ساختارشکنانه، شعاری دیده نمی‌شود که ناظر به مسائل اصلی ایران باشد. آینده کشور در خطر است و این را بارها گفته‌ام اما گوش شنوایی وجود ندارد. برخی مسئولان هم که صرفا دنبال تحقق خواسته‌های شخصی خودشان هستند و مردم معترض هم که اصلا به دور از بحران‌های واقعی مطالبه‌گری می‌کنند.

*آقای قالیباف حرف‌های خوب مطرح کرد و طبیعتا اگر اراده‌ای در کشور مبنی بر اصلاح رویکردها وجود داشته باشد، ارزنده است اما امیدوارم به زودی مصادیق اصلاحات هم مشخص شود؛ یعنی همه بدانیم در چه زمینه‌هایی و با چه برنامه‌هایی قرار است اصلاحات صورت گیرد.

*همین که طرح اصلاح روش‌ها و رویکردها از سوی رئیس مجلس مطرح شده، نشانه خوبی است اما کافی نیست و همه مسئولان باید با همین رویکرد با مسائل مهمی که در کشور داریم، مواجه شوند و اگر احیانا چنین اراده‌ای در همه مسئولان وجود نداشته باشد، کشورمان آینده مخاطره‌آمیزی در پیش دارد.

اخبار مرتبط:
منصور حقیقت‌پور: ایران، لیبی نیست که صنعت هسته‌ای‌اش را کنار بگذارد
منصور حقیقت‌پور: ایران، لیبی نیست که صنعت هسته‌ای‌اش را کنار بگذارد

یک فعال سیاسی گفت: ما با آمریکایی‌ها اختلاف نظر داریم. اگر آنها بپذیرند که اصل حق غنی‌سازی ایران را بپذیرند می‌توان حدود ۵۰ درصد اختلافات را مدیریت کرد؛ در غیر این صورت، به نتیجه نمی‌رسیم.

متکی، نماینده مجلس: در کشوری ثروتمند دولت‌های ما هر روز فقیرتر می‌شوند
متکی، نماینده مجلس: در کشوری ثروتمند دولت‌های ما هر روز فقیرتر می‌شوند

منوچهر متکی، نماینده تهران در مجلس گفت: آمریکایی‌ها می‌دانند که غنی‌سازی و حفظ اقتدار دفاعی ایران قابل مذاکره نیست با ورود به این مرزهای ممنوعه عرض خود را می‌برند و زحمت ما می‌دارند.

نماینده مجلس: دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی به نمایندگان نامه نوشته که درباره مذاکرات چه بگویند و چه نگویند؛ این در شان مجلس نیست
نماینده مجلس: دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی به نمایندگان نامه نوشته که درباره مذاکرات چه بگویند و چه نگویند؛ این در شان مجلس نیست

ظهوریان، نماینده مشهد: اخیراً نامه‌ای به تاکید وزارت خارجه از طریق دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی آمده که در آن تاکید شده نمایندگان درباره مذاکرات چه چیزهایی بگویند و نگویند؛ این در شان مجلس نیست این موضوع در شأن مجلس نیست. ما از دوستان هیئت رئیسه می‌خواهیم از شأن مجلس دفاع کنند. این خلاف اصل ۸۶ قانون اساسی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است