کد خبر : 207694
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۰۹ - 14:57
چاپ

اقتصاد ایران در حال حرکت به سمت ونزوئلایی شدن است

همزمان با بحرانی شدن شرایط عمومی ایران، نشانه‌های ونزوئلایی شدن اقتصاد نیز آشکارتر از همیشه شده است.

اقتصاد ایران در حال حرکت به سمت ونزوئلایی شدن است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ یک روزنامه اقتصادی در گزارشی نسبت به حرکت اقتصاد ایران به سمت ونزوئلایی شدن هشدار داد.

همزمان با بحرانی شدن شرایط عمومی ایران، نشانه‌های ونزوئلایی شدن اقتصاد نیز آشکارتر از همیشه شده است. متوسط رشد صفر درصدی اقتصاد، تورم بالای ۴۰ درصدی، عقبگرد درآمد سرانه، نقدینگی بیش از ۵۵۰۰ هزار میلیارد تومانی، افت مشارکت اقتصادی در بازار کار، منفی بودن تشکیل سرمایه ثابت ناخالص و عدم‌بهره‌وری تنها گوشه‌ای از چالش‌های چند سال اخیر اقتصاد ایران است.

کارشناسان بر این باورند که تیر سیاستگذاری دولت‌ها در سالیان گذشته به خطا رفته و مانع از حرکت قطار اقتصادی کشور بر مسیر توسعه شده است. شکل گرفتن موج مهاجرت نیروی انسانی به خارج و تهی شدن فضای اقتصادی کشور از نیروی کار متخصص، تعمیق شکاف دولت و ملت، برافروخته شدن خشم جامعه نسبت به ناملایمات اقتصادی و اجتماعی را نیز می‌توان ثمره سیاستگذاری دولت‌های گذشته دانست.

اما حرکت اقتصاد ایران به سمت ونزوئلایی شدن در حالی آغاز شده که تصمیم‌گیران هرساله از بسته‌های جدید عبور از بحران اقتصادی رونمایی می‌کنند و نوید شکوفایی و افزایش رفاه خانوار را می‌دهند.

اخبار مرتبط:
بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی: موشک قاره‌پیما با سوخت حرارتی آزمایش کردیم / هرچه سریع‌تر باید به سمت ساخت سلاح هسته‌ای برویم
بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی: موشک قاره‌پیما با سوخت حرارتی آزمایش کردیم / هرچه سریع‌تر باید به سمت ساخت سلاح هسته‌ای برویم

نماینده مجلس گفت: نیروهای نظامی کشورمان اخیرا یک موشک قاره‌پیما با سوخت حرارتی را آزمایش کرده‌اند. چنین آزمایشی حتما اقدام مناسبی است، البته به آن معنا نیست که می‌خواهیم اروپا را بزنیم، بلکه به معنای آن است که با اجرای مکانیسم ماشه، ما هم بر قدرت دفاعی و اقتدار موشکی خودمان می‌افزاییم. این آزمایش موشکی به این معنا است که اگر اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها بخواهند مجددا آسمان ما را تصرف کنند، ما از طریق حمله موشکی به آن‌ها پاسخ خواهیم داد و تسلیم نخواهیم شد.

محمد عطریانفر: پزشکیان اگر تأییداتی اخذ کند، می‌تواند با ترامپ در نیویورک دیدار مستقیم و بی‌واسطه کند
محمد عطریانفر: پزشکیان اگر تأییداتی اخذ کند، می‌تواند با ترامپ در نیویورک دیدار مستقیم و بی‌واسطه کند

عطریانفر گفت: اگر بنا باشد آقای پزشکیان نقطه عطفی در سنت مذاکراتی با غرب غرب بنا گذارد و تدبیری تازه به خرج دهد باید تأیید رهبری را داشته باشد و اگر تأییداتی در حوزه مذاکره اخذ کند در آن صورت می‌تواند حتی با آقای ترامپ هم دیدار مستقیم و بی‌واسطه داشته باشد و از این فرصت برای منافع کشور بهره ببرد. آمریکا هم متوجه می‌شود که مذاکره آقای پزشکیان با ترامپ با تأیید رهبر انقلاب بوده است و چنین مذاکره‌ای می‌تواند راهگشا باشد.

قیمت سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد / دلار ۱۰۴ هزار تومانی شد
قیمت سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد / دلار ۱۰۴ هزار تومانی شد

قیمت سکه امامی امروز به ۱۰۲ میلیون تومان رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است