کد خبر : 207456
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۰۸ - 12:39
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

امام جمعه قم: فضای مجازی ضربه‌های سنگینی به نظام وارد کرده است

آیت‌الله سید محمد سعیدی گفت: با توجه به خسارت‌های جبران ناپذیر فضای مجازی رها که ضربه های سنگینی به امنیت و اعتبار نظام و زیان های مالی و جانی زیادی را به مردم وارد کرد باید با سرعت و قاطعیت با افرادی که از این فضا سوء استفاده کردند برخورد شود و جلوی این فضای بی حساب و کتاب گرفته شود.

امام جمعه قم: فضای مجازی ضربه‌های سنگینی به نظام وارد کرده است

 به گزارش سایت خبری مدارا؛ آیت‌الله سید محمد سعیدی روزگذشته طی سخنانی بین دو نماز ظهر و عصر در جمع نمازگزاران حرم حضرت معصومه(س) اظهار کرد: از همه مردم عزیز ایران که پس از استماع خطبه های ائمه جمعه سراسر کشور در بیش از هزار شهر با راهپیمایی با شکوه خود از عاملان و آمران جنایت حرم مطهر حضرت شاهچراغ ابراز انزجار کردند تشکر می کنم.

وی با تقدیر از بیانیه مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه که روشنگرانه و افشاگرانه به ماجرای فتنه اخیر پرداخت، گفت: اکنون وقت آن است که به مطالبات مردمی که در این راهپیمایی شرکت کردند رسیدگی شود و با عواملی که این نا آرامی ها را ایجاد کردند برخورد شود.

*باید هر چه زودتر فضای مجازی را مدیریت کنیم

امام جمعه قم تأکید کرد: با توجه به خسارت‌های جبران ناپذیر فضای مجازی رها که ضربه های سنگینی به امنیت و اعتبار نظام و زیان های مالی و جانی زیادی را به مردم وارد کرد باید با سرعت و قاطعیت با افرادی که از این فضا سوء استفاده کردند برخورد شود و جلوی این فضای بی حساب و کتاب گرفته شود.

وی با بیان اینکه فضای مجازی باید برای استفاده کسب و کارها تنظیم و حساب شده باشد، گفت: در همه کشورهای جهان این فضا مدیریت می شود و ما نیز باید هر چه زودتر آن را مدیریت کنیم.

نماینده مردم قم در مجلس خبرگان رهبری گفت: ما با آن دسته از آشوب گرانی که ادعا می کنند فریب خوردند و یا جو زده شدند باید با رویکرد رحماء بینهم برخورد کنیم و ضمن گرفتن تعهد کتبی و مستند از آنها که دیگر در چنین صحنه هایی حضور پیدا کنند آنها را آزاد کنیم.

وی ادامه داد: ما از قوه قضائیه هم می خواهیم که با آن دسته از آشوبگرانی که صحنه گردان این اغتشاشات بودند و برنامه ریزی شده وارد این ماجرا شدند با رویکرد اشداء علی الکفار برخورد کند.

تولیت حرم مطهر بانوی کرامت افزود: ما از دولت هم می خواهیم با توجه به توصیه های رهبر معظم انقلاب برای مشکلات فرهنگی و اقتصادی مردم از مدیران لایق، کار آمد، پر جرأت، خردمند، مردمی و جهادی استفاده کند زیرا این مردم شایسته بهتر از این هستند.

اخبار مرتبط:
زیدآبادی پاسخ مجری جنجالی صداوسیما را داد
زیدآبادی پاسخ مجری جنجالی صداوسیما را داد

احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با انتشار متنی در کانال تلگرامی خود با عنوان «انگار ملک شخصی است!» به احساس مالکیت برخی در صداوسیما تاخته است.

عارف: دشمن فکر می‌کرد پس از حمله به کشورمان، مَردم علیه نظام اقدام خواهند کرد
عارف: دشمن فکر می‌کرد پس از حمله به کشورمان، مَردم علیه نظام اقدام خواهند کرد

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه هیچ اختلافی میان میدان و دیپلماسی وجود ندارد، گفت: ممکن است اختلاف‌نظرهایی در فرایند تصمیم‌گیری وجود داشته باشد ولی وقتی تصمیمی نهایی و تصویب شد، دیگر اختلاف‌ها پایان می‌یابد.

سخنگوی قوه قضائیه: برخی زندانیان اوین فرار کرده‌اند / ۵ زندانی شهید شدند
سخنگوی قوه قضائیه: برخی زندانیان اوین فرار کرده‌اند / ۵ زندانی شهید شدند

سخنگوی قوه قضائیه گفت: برخی زندانیان فرار کرده‌اند منتها تعدادشان قابل توجه نیست ما زندانیان زیادی را در اوین داشتیم که نه تنها فرار نکردند بلکه خودشان داوطلبانه آمدند و کمک به مجروحین کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است