کد خبر : 207131
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۰۶ - 17:50
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

کشف یک جسد در پرواز تهران – فرانکفورت

سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی گفت: ادعای پیدا شدن جسد در پرواز تهران _فرانکفورت لوفت‌هانزا از طرف نماینده این ایرلاین وبه صورت تلفنی بوده که از این طریق قابل پیگیری نیست.

کشف یک جسد در پرواز تهران – فرانکفورت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سعید چلندری گفت: پرواز تهران _فرانکفورت صبح روز پنجشنبه از تهران پرواز داشته و بعد از گذشت ۱۴ ساعت نماینده شرکت لوفت‌هانزا به صورت تلفنی اعلام کرده است که یک جسد در پرواز پیدا شده است.

به گفته سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی این ادعا هنوز به صورت رسمی از طرف شرکت لوفت‌هانزا مطرح نشده وحتی از طرف پلیس هم این ادعا اعلام نشده است.

او می‌گوید: بنابراین تا زمانی که به طور رسمی این ادعا از طرف خود شرکت لوفت‌هانزا مطرح نشده قابل پیگیری نیست و حتی هویت و جنسیت این جسد که ایرانی و یا خارجی هم هست مشخص نیست و در این خصوص شرکت لوفت‌هانزا ادعایی نکرده است.

گفتنی‌ست به گزارش برخی رسانه‌ها پلیس آلمان روز پنجشنبه ۲۸ اکتبر از پیدا شدن جسد یک مرد در قسمت چرخ یک هواپیمای ایرباس متعلق به خطوط هوایی لوفتهانزا خبر داد. این هواپیما صبح روز پنجشنبه از مبدا تهران به مقصد فرانکفورت آلمان پرواز کرده بود. به گزارش خبرگزاری دی‌پی‌ای پرواز برگشت این هواپیما که برای روز جمعه برنامه‌ریزی شده بود، لغو شده است.

اخبار مرتبط:
امیر تتلو هفته قبل در زندان ازدواج کرد!
امیر تتلو هفته قبل در زندان ازدواج کرد!

عموی تتلو با فرض صدور سنگین‌ترین حکم برای بردرزاده‌اش که در گمانه‌زنی‌ها مطرح می‌شود، گفت «او قبلا توبه کرده است و امیدواریم این حکم تغییر کند» او در ادامه اضافه کرد که «تتلو حدود یک هفته است که در زندان ازدواج کرده است».

دادگستری: هویت ۵۵ نفر از جان‌باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی محرز شد / دیه متوفیان ظرف ۴۸ ساعت به حساب اولیای‌دم واریز می‌شود
دادگستری: هویت ۵۵ نفر از جان‌باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی محرز شد / دیه متوفیان ظرف ۴۸ ساعت به حساب اولیای‌دم واریز می‌شود

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: با استفاده از آزمایشات ژنتیک و دیگر روش‌های تخصصی و علمی هویت ۵۵ نفر از جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی محرز شده است.

کشف بقایایی از معماری ساسانی در مسجد جامع ارومیه
کشف بقایایی از معماری ساسانی در مسجد جامع ارومیه

مدیر اداره کل میراث‌فرهنگی آذربایجان غربی از کشف بقایای معماری ساسانی در کاوش‌های باستان‌شناسی مسجد جامع ارومیه خبر داد. به گفته‌ مرتضی صفری، کاوش‌های باستان‌شناسی در مسجد جامع ارومیه و تپه قالایچی با نتایج قابل توجهی همراه بوده است. او همچنین از آزادسازی و تغییرکاربری مدارس و خانه‌های تاریخی تحت‌تملک دیگر دستگاه‌های استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است