کد خبر : 206746
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۰۴ - 12:57
دسته‌بندی : سلامت
چاپ

معاون وزیر بهداشت: هیچ کجای دنیا، مدارس را به خاطر آنفلوانزا تعطیل نمی‌کنند

سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت در پاسخ به این سوال که آیا وزارت بهداشت برای تعطیلی مدارس به علت شیوع آنفلوانزا در کشور برنامه دارد، گفت: هیچ کجای دنیا، مدارس را به خاطر آنفلوانزا تعطیل نمی‌کنند.

معاون وزیر بهداشت: هیچ کجای دنیا، مدارس را به خاطر آنفلوانزا تعطیل نمی‌کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  معاون درمان وزارت بهداشت، به احتمال تعطیلی مدارس به دنبال شیوع آنفلوانزا در کشور، واکنش نشان داد.

سعید کریمی، در پاسخ به این سوال که آیا وزارت بهداشت برای تعطیلی مدارس به علت شیوع آنفلوانزا در کشور برنامه دارد، گفت: هیچ کجای دنیا، مدارس را به خاطر آنفلوانزا تعطیل نمی‌کنند.

وی با عنوان این مطلب که وزارت بهداشت هیچ برنامه‌ای برای تعطیلی مدارس ندارد، از افزایش موارد آنفلوانزا در کشور خبر داد و افزود: آنچه در پیشگیری از شیوع بیماری مهم است و باید اطلاع رسانی شود، این است که فرد مبتلا و علامت دار نباید در محیط‌های عمومی حاضر شود.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: ممکن است شیوع بیماری طولانی شود، لذا نمی‌توانیم مدارس را به خاطر آنفلوانزا تعطیل کنیم.

کریمی تاکید کرد: موارد ابتلاء به آنفلوانزا در کشور رو به افزایش است.

اخبار مرتبط:
مراقب بیماری مسری «سرماخوردگی چشمی» باشید
مراقب بیماری مسری «سرماخوردگی چشمی» باشید

یک چشم پزشک، نسبت به شیوع عفونت ویروسی «سرماخوردگی چشمی» هشدار داد و گفت: این بیماری به‌ قدری مسری است که ابتلای یک عضو خانواده، بیش از ۹۰ درصد دیگر اعضا را نیز درگیر می‌کند.

آیا رقصیدن کالری بیشتری از دویدن می‌سوزاند؟
آیا رقصیدن کالری بیشتری از دویدن می‌سوزاند؟

در حالی که هر دوی این فعالیت‌ها برای سلامت سیستم قلبی-عروقی بسیار مفید هستند، میزان کالری‌سوزی برای افرادی که می‌خواهند وزن کم کنند یا اندام متناسبی داشته باشند اهمیت زیادی دارد. ادامه‌ی مطلب را بخوانید تا بتوانید انتخابی آگاهانه داشته باشید.

۴۰ درصد از تست کرونای زائرین مثبت شد!
۴۰ درصد از تست کرونای زائرین مثبت شد!

معاون فنی مرکز بهداشت یزد از شناسایی موارد ابتلا به کرونا در میان زائران بازگشته از اربعین حسینی از مسیر هوایی در استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است