کد خبر : 206739
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۰۴ - 11:56
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

یک شهروند اسپانیایی در ایران بازداشت شد

برخی رسانه ها مدعی شده اند که یک شهروند اسپانیایی به نام سانتیاگو سانچز حدود سه هفته پیش توسط نیروهای امنیتی در کشور بازداشت شده است.

یک شهروند اسپانیایی در ایران بازداشت شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرگزاری آسوشیتدپرس خبر داده است که یک شهروند تبعه اسپانیا با هویت سانتیاگو سانچز توسط نیروهای امنیتی در ایران بازداشت شد.

سانتیاگو سانچز هوادار فوتبال ۴۱ ساله است که ۹ ماه پیش، برای تماشای بازی‌ های جام جهانی دوحه قطر به صورت پیاده سفر خود را آغاز کرده بود. وی از زمان ورودش به ایران مورخ ۹ مهرماه، هیچ پستی در صفحه شخصی اینستاگرام خود منتشر نکرده است. او در ۹ ماه گذشته از ۱۵ کشور جهان عبور کرد و قرار بود، ایران آخرین توقف پیش از رسیدنش به دوحه باشد.

در این گزارش آمده است، وزارت امور خارجه اسپانیا اعلام کرد که هیچ اطلاعی از محل نگهداری سانچز ندارد و سفیر اسپانیا در تهران در حال رسیدگی به این موضوع است.

اخبار مرتبط:
احتمال شنیده شدن صدای انفجارهای کنترل شده در اراک
احتمال شنیده شدن صدای انفجارهای کنترل شده در اراک

سپاه روح‌الله استان مرکزی با صدور اطلاعیه‌ای از خنثی‌سازی مهمات حملات رژیم صهیونیستی خبر داد.

هشدار افزایش غیرمعمول دما در ایران
هشدار افزایش غیرمعمول دما در ایران

محمد اصغری، کارشناس سازمان هواشناسی ایران نسبت به افزایش غیرمعمول و قابل توجه دما در روز‌های آینده هشدار داد.

سردار غیب‌پرور بر اثر عوارض شیمیایی به شهادت رسید
سردار غیب‌پرور بر اثر عوارض شیمیایی به شهادت رسید

سردار غلامحسین غیب‌پرور بعد از تحمل یک دوره بیماری به دلیل عوارض شیمیایی دوران ۸ سال دفاع مقدس به شهادت رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است