کد خبر : 206634
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۰۳ - 21:16
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر
چاپ

موزه ملی ورزش کراوات مجسمه جهان پهلوان «تختی» را باز کرد

تازه‌ترین تصاویر منتشرشده از مجسمه تختی در موزه ملی ورزش نشان می‌دهد کراوات تختی از لباسش حذف شده است.

موزه ملی ورزش کراوات مجسمه جهان پهلوان «تختی» را باز کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تازه‌ترین تصاویر منتشرشده از مجسمه تختی در موزه ملی ورزش نشان می‌دهد کراوات تختی از لباسش حذف شده است.

تیرماه سال ۱۴۰۰ از مجسمه جهان پهلوان غلامرضا تختی در موزه ملی ورزش رونمایی شد؛ مجسمه‌ای با همان ژست‌ معروف مرحوم تختی با کت‌وشلوار و کراوات‌ مشکی با پیراهنی سفید و دستی که برای پاسخ به ابراز احساست مردم بلند شده‌.

با این حال امروز تصویری از مجسمه تختی منتشر شده که نشان می‌دهد کراوات تختی از لباس او در این مجسمه حذف شده است. معلوم نیست این اقدام‌ از سوی چه کسی صورت گرفته است.

عکس| حذف کراوات از مجسمه تختی در موزه‌ ملی ورزش

اخبار مرتبط:
محمد عطریانفر: پزشکیان اگر تأییداتی اخذ کند، می‌تواند با ترامپ در نیویورک دیدار مستقیم و بی‌واسطه کند
محمد عطریانفر: پزشکیان اگر تأییداتی اخذ کند، می‌تواند با ترامپ در نیویورک دیدار مستقیم و بی‌واسطه کند

عطریانفر گفت: اگر بنا باشد آقای پزشکیان نقطه عطفی در سنت مذاکراتی با غرب غرب بنا گذارد و تدبیری تازه به خرج دهد باید تأیید رهبری را داشته باشد و اگر تأییداتی در حوزه مذاکره اخذ کند در آن صورت می‌تواند حتی با آقای ترامپ هم دیدار مستقیم و بی‌واسطه داشته باشد و از این فرصت برای منافع کشور بهره ببرد. آمریکا هم متوجه می‌شود که مذاکره آقای پزشکیان با ترامپ با تأیید رهبر انقلاب بوده است و چنین مذاکره‌ای می‌تواند راهگشا باشد.

نماینده قم در مجلس: ماندن در NPT مصداق خوردن پیاز و کتک است
نماینده قم در مجلس: ماندن در NPT مصداق خوردن پیاز و کتک است

محمد منان رئیسی نوشت: اگر قرار است با اتهام دروغین سلاح هسته‌ای دوباره تحت تحریم‌های سازمان ملل قرار بگیریم چرا باید در این جنگل بی‌در و پیکر که حرف اول و آخر در آن فقط حرف زور است از داشتن سلاح هسته‌ای محروم باشیم؟!

کرباسچی: پزشکیان در سفر نیویورک با ترامپ ملاقات کند وگرنه فایده‌ای ندارد
کرباسچی: پزشکیان در سفر نیویورک با ترامپ ملاقات کند وگرنه فایده‌ای ندارد

مدیرمسئول روزنامه هم‌میهن گفت: پزشکیان در این یک‌سال بهتر از هرکس دیگری متوجه شده که شرایط کشور از لحاظ اجتماعی، امنیتی، سیاسی، اقتصادی و ... در شرایط ناگوارتر از سال ۶۷ است. امروز هم آقای پزشکیان باید نقشی که مرحوم هاشمی داشتند را ایفا کند و خدمت رهبری برود و اختیار کامل را بگیرد و حتی آن شهامت هاشمی را هم داشته باشد که بگوید من را محاکمه و اعدام کنید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است