کد خبر : 206548
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۰۳ - 12:32
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده سقز: با شماره‌ سوئیس صفحه اینستاگرام بنده را هک کردند

​نماینده سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی گفت که شب گذشته با تلاش یک گروه حرفه‌ای بعد از گذشت پنج ساعت صفحه شخصی‌اش در اینستاگرام از حالت هک در آمده و اکنون این صفحه دست خود اوست.

نماینده سقز: با شماره‌ سوئیس صفحه اینستاگرام بنده را هک کردند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نماینده سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی گفت که شب گذشته با تلاش یک گروه حرفه‌ای بعد از گذشت پنج ساعت صفحه شخصی‌اش در اینستاگرام از حالت هک در آمده و اکنون این صفحه دست خود اوست.

 

بهزاد رحیمی اظهار کرد: صفحه شخصی من در اینستاگرام از ساعت ۱۰ شب گذشته توسط یک گروه هکری هک شد شماره تلفنی که از طریق آن رمز را تغییر داده بودند کد”۰۰۴۱”مربوط به سوئیس بود آنها با شماره و ایمیل خارج کشور من به پیچ من ورود کرده و یک استوری منتشر کردند .

وی ادامه داد: بعد از این اتفاق بلافاصله موضوع را اطلاع‌رسانی کرده و تکذیب کردم بعد از گذشت پنج ساعت پیچ توسط یک گروه حرفه‌ای برگشت و اکنون در دست من است و تلاش می‌کنیم که امنیت پیچ را بالا ببریم .

رحیمی اضافه کرد که این یک تلاش مذبوحانه بوده تا فضا را برهم بزند.

شب گذشته استوری در صفحه رسمی رحیمی نماینده سقز و بانه منتشر شده بود که در آن مطلبی درباره استعفای این نماینده آمده بود؛ رحیمی در گفت‌وگو با ایسنا این موضوع را تکذیب کرده بود و اعلام کرد که استعفا نداده است.

اخبار مرتبط:
سیدحسین موسویان: روسیه هواپیمای جنگنده سوخو-۳۵ و سیستم پدافند اس- ۴۰۰ را به ایران نداد،
سیدحسین موسویان: روسیه هواپیمای جنگنده سوخو-۳۵ و سیستم پدافند اس- ۴۰۰ را به ایران نداد،

موسویان نوشت: «روسیه هواپیمای جنگنده سوخو-۳۵ و سیستم پدافند اس- ۴۰۰ را به ایران نداد با وجود اینکه ایران چند دهه تحت تهدید حمله نظامی دو قدرت اتمی آمریکا و اسرائیل قرار داشت و نهایتا هم مورد حمله این دو کشور قرار گرفت. اما به هند پیشنهاد ۱۱۷ فروند سوخو-۳۵ M و تولید مشترک سوخو-۵۷ با انتقال کامل فناوری را به هند داده در حالیکه هند متحد آمریکا است.»

ارتش اسرائیل مدعی بازداشت گروه‌ مرتبط با ایران شد
ارتش اسرائیل مدعی بازداشت گروه‌ مرتبط با ایران شد

رژیم صهیونیستی مدعی شد که نیروهای ارتش این رژیم طی عملیاتی ویژه در جنوب سوریه، یک گروه را که با ایران ارتباطاتی داشته، شناسایی و دستگیر کرده است.

سایت اصولگرا: جاسوس ها و نفوذی ها همچنان کف خیابان هستند
سایت اصولگرا: جاسوس ها و نفوذی ها همچنان کف خیابان هستند

نکته قابل توجه این است که امروزه نفوذ صرفا به شکل کلاسیک جاسوسی نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است