کد خبر : 206177
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۳۰ - 18:30
دسته‌بندی : سلامت
چاپ

وزارت بهداشت: ماهانه ۲.۵ میلیون عدد سرم به کشور وارد می‌شود

مشاور رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به تأمین ماهانه ۱۷ تا ۱۸ میلیون عدد سرم در کشور از واردات ماهانه ۲.۵ میلیون عدد سرم به کشور خبر داد و گفت: مسئولیت نظارت بر الگوی تجویز داروها، با معاونت درمان است.

وزارت بهداشت: ماهانه ۲.۵ میلیون عدد سرم به کشور وارد می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اگرچه کمبود سرم در کشور نسبت به هفته‌های قبل تا حدی رفع شده، اما برخی بیماران همچنان از توزیع قطره‌چکانی و کمیاب شدن سرم در برخی شهرستان‌های کشور خبر می‌دهند؛ همچنین حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی امروز در نامه‌ای به رئیس جمهور خواستار رفع مشکل کمبود اقلام دارویی همچون آنتی‌بیوتیک‌ها و سرم تزریقی شد.

سجاد اسماعیلی، مشاور رئیس سازمان غذا و دارو، با بیان این‌که کمبود سرم در هفته جاری به حداقل رسیده است؛ اظهار کرد: تأمین سرم‌های تزریقی هم از طریق واردات و هم از راه تولید داخل در حال انجام است.

وی افزود: در هر هفته بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار عدد سرم فقط از طریق واردات تأمین می‌شود و بنابراین ماهانه نزدیک به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار عدد سرم وارد می‌شود.

وی ادامه داد: ماهانه بین ۱۵ تا ۱۶ میلیون عدد سرم نیز از طریق تولید داخل تأمین می‌شود و در مجموع ماهانه حدود ۱۷ تا ۱۸ میلیون عدد سرم در کشور تأمین می‌شود که این آمار ۴۰ درصد بیشتر از سال گذشته است!

اسماعیلی در پاسخ به این سؤال که چرا توزیع سرم در برخی نقاط کشور محدود است، بیان کرد: برنامه‌ریزی‌ها برای تأمین سرم انجام شده و جلسات متعددی با معاونت‌های غذا و دارو برگزار شده تا توزیع سرم به صورت عادلانه و مبتنی بر الگوی تجویز و مصرف باشد.

مشاور رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: مسئولیت اصلی نظارت بر الگوی تجویز داروها، با معاونت درمان وزارت بهداشت است و سازمان غذا و دارو طبق اطلاعاتی که از مصرف و تجویز دارو‌ها رسیده، با معاونت درمان رایزنی کرده تا این معاونت، نظارت بر پروتکل‌های تجویز دارو را جدی بگیرد.

اخبار مرتبط:
شامپو زدن دوبله چیست و آیا مفید است؟
شامپو زدن دوبله چیست و آیا مفید است؟

همان‌طور که از نامش پیداست، «شامپو زدن دوبله» یعنی شستن موها دو بار در یک نوبت شست‌وشو. در ادامه می‌توانید با فواید آن و نحوه‌ی انجام صحیحش آشنا شوید.

معاون وزارت بهداشت: «گسترش جذام» در میان اتباع صحت ندارد
معاون وزارت بهداشت: «گسترش جذام» در میان اتباع صحت ندارد

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: ۶۰ درصد از دندان‌های افراد بالای ۵۰ سال سالم نیست؛ در واقع یا پوسیده است یا کشیده شده است. او در واکنش به شایعه گسترش جذام در کشور به واسطه اتباع پاسخ داد: چنین چیزی نیست که فکر کنیم در کشور ما شایع شده باشد؛ حتی در میان اتباع هم فعلاً اینگونه نیست.

آیا سیر برای سرماخوردگی واقعا خوب است؟ ​
آیا سیر برای سرماخوردگی واقعا خوب است؟ ​

سیر قرن‌ها است که در طب سنتی به عنوان یک درمان طبیعی برای بسیاری از بیماری‌ها به ویژه سرماخوردگی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما آیا واقعا سیر می‌تواند سرماخوردگی را درمان کند؟ در ادامه مقاله به این سوال مهم پاسخ می‌دهیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است