کد خبر : 206118
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۲۹ - 18:30
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

۵۷ نفر در سیستان و بلوچستان بازداشت شدند

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان از دستگیری تعدادی از عوامل تخریب اموال شهروندان در شهرستان زاهدان خبر داد.

۵۷ نفر در سیستان و بلوچستان بازداشت شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سردار ” احمد طاهری ” افزود: ساعت ۱۳ یوم جاری بعد از اتمام نماز جمعه مصلی مسجد مکی تعداد تقریبی ۱۰۰ الی ۱۵۰ نفر از ارازل اوباش و اغتشاشگر اقدام به شعار دادن و سنگ پرانی به مغازه ها و خودروهای عبوری و چند شعبه بانک در خیابان های”رازی، خیام، شهید بهشتی” نمودند که با  اقدام به موقع  پلیس حدود ۵۷ نفر از اغتشاشگران دستگیر و کلیه لیدرها  و محرکین آنان نیز شناسایی و عملیات دستگیری آنان ادامه دارد.

فرمانده انتظامی استان سیستان وبلوچستان افزود: شهروندان عزیز اطمینان خاطر داشته باشند تمامی تخریب کنندگان اموال آنان شناسایی و دستگیر خواهند شد و امنیت مردم خطر قرمز پلیس بوده و در انجام این ماموریت مهم ثابت قدم ایستاده است.

سردار طاهری در پایان از شهروندان خواست هرگونه اخبار و اطلاعات،تصاویر و شکایات خود را  از طریق مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ و کلانتری محل وقوع جرم  گزارش  نمایند.

اخبار مرتبط:
هیچ پروازی‌ تا اطلاع ثانوی در فرودگاه‌های کشور انجام نمی شود
هیچ پروازی‌ تا اطلاع ثانوی در فرودگاه‌های کشور انجام نمی شود

شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اعلام کرد: بر اساس اطلاعیه هوانوردی صادره از طرف سازمان هواپیمایی کشوری، تا اطلاع ثانوی به منظور حفظ ایمنی مسافران، کلیه پروازها در تمامی فرودگاه‌های کشور انجام نخواهد شد.

اطلاعیه دادستانی کل کشور درباره انتشار اخبار مربوط به حمله رژیم صهیونیستی در فضای مجازی
اطلاعیه دادستانی کل کشور درباره انتشار اخبار مربوط به حمله رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

دادستانی کل کشور در بیانیه ای اعلام کرد: فعالان فضای مجازی و رسانه‌ها از پرداختن به موضوعاتی که امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کند، پرهیز کنند.

قتل هولناک کبری رضایی در پاکدشت؛ کشف جسد مثله‌شده دختر مهاجر افغانستانی پس از ۵۰ روز
قتل هولناک کبری رضایی در پاکدشت؛ کشف جسد مثله‌شده دختر مهاجر افغانستانی پس از ۵۰ روز

حدود ۵۰ روز پیش، کبری رضایی که گفته می‌شود با نام شقایق رضایی نیز شناخته می‌شد از مهاجران جوان افغانستانی ساکن ایران، به‌طور ناگهانی ناپدید شد. تحقیقات پلیس سرنخ‌هایی از محل کار کبری به دست داد؛ جایی که یکی از همکاران مرد او پیش‌تر تلاش‌هایی برای نزدیک شدن به او داشته است. بررسی داده‌های تلفن همراه نشان داد که آخرین سیگنال موبایل کبری، در نزدیکی محل سکونت همین فرد ثبت شده بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است