کد خبر : 205646
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۲۶ - 08:27
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

چند استقلالی از حضور در تمرین منع شدند

ریکاردو ساپینتو سرمربی تیم فوتبال استقلال تصمیم مدیرعامل این باشگاه را وتو کرد.

چند استقلالی از حضور در تمرین منع شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روز گذشته علی فتح‌الله‌زاده در باشگاه استقلال آغاز به کار کرد و در اولین اقدام برای تیم بزرگسالان صبح امروز نشستی را با سرمربی آبی پوشان برگزار کرد. بعد از پایان نشست ساپینتو راهی تمرین استقلال شد اما وی متوجه شد از طرف باشگاه مدد جباری و یکی دو نفر از اعضای گروه پزشکی در محل تمرین شرکت کرده‌اند.

همین مساله باعث ناراحتی سرمربی پرتغالی شد و به همین دلیل وی به بیژن طاهری اعلام کرد که بدون اجازه و هماهنگی وی کسی حق شرکت در تمرینات را ندارد. ساپینتو اعلام کرده با شرایط موجود نیازی به فرد جدیدی در استقلال نیست و تیمش با همان نفرات قبلی به کار خود ادامه خواهد داد.

اخبار مرتبط:
هافبک سابق فیورنتینا به پرسپولیس پیوست
هافبک سابق فیورنتینا به پرسپولیس پیوست

مارکو باکیچ، هافبک مونته‌نگرویی به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.

جنگ پیشکسوتان استقلال و مجتبی جباری علنی شد
جنگ پیشکسوتان استقلال و مجتبی جباری علنی شد

روز گذشته مجتبی جباری در واکنش به گلایه برخی پیشکسوتان استقلال که گفته بودند جباری زود سرمربی شده گفت: از بعضی صحبت‌های پیشکسوتان واقعاً متأسفم.

آب پاکی سرمربی پرسپولیس روی دست مهاجم استقلال و مدافع قرمز؛ این دو را نمی‌خواهم!
آب پاکی سرمربی پرسپولیس روی دست مهاجم استقلال و مدافع قرمز؛ این دو را نمی‌خواهم!

پاسخ وحید هاشمیان به جذب مهاجم استقلال و مدافع قرمز منفی بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است