کد خبر : 205562
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۲۶ - 00:04
دسته‌بندی : سیاسی، پیشنهاد سردبیر
چاپ

انتقاد تند روزنامه دانشگاه آزاد از ذوالنوری:کاش «حرف نزدن» بلد بودید! / حرف‌های‌تان درباره گشت ارشاد و حجاب ، بنزین روی آتش احساسات ملت است

مسعود فروغی سردبیر روزنامه‌ فرهیختگان نوشت:مگر رهبر انقلاب نگفت موضوع حجاب و بد حجابی نیست؟

انتقاد تند روزنامه دانشگاه آزاد از ذوالنوری:کاش «حرف نزدن» بلد بودید! / حرف‌های‌تان درباره گشت ارشاد و حجاب ، بنزین روی آتش احساسات ملت است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در شرایط ویژه رسانه‌ها جلوتر از کارکرد ایجابی می‌توانند منبع پمپاژ حال منفی شوند و بخاطر همین تمام صاحبان تریبون که رسانه دارند یا به آن دسترسی دارند باید مراقب باشند.

در این وانفسای روزگار که زیر بمباران لشکر رسانه‌ای دشمن هستیم، یک نماینده مشهور مجلس در گفت‌وگو با یک رسانه اظهارات حاشیه ساز جدیدی مطرح کرده

جناب ذوالنوری گفته: ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی نیز گفته است عدم رعایت حجاب جرم است و جرم انگاری کرده است و گفته است مجازات خاطیان ۷۴ضربه شلاق و دو ماه زندان یا جزای نقدی بدل الحبس است.

نماینده قم در مجلس گویا در دنیای دیگری زندگی می‌کند و متوجه نیست این حرف‌ها بنزین روی آتش احساسات ملت است. مگر رهبر انقلاب نگفت موضوع حجاب و بد حجابی نیست؟

مگر آقای ذوالنوری کوه شبهات جوانان را مشاهده نمی‌کند؟ مگر نمی‌بیند اخبار جعلی رسانه سعودی درباره مرگ دانش‌آموز و … به راحتی در جامعه پخش می‌شود؟

یعنی نمی‌داند گفتگو درباره شلاق زدن به بدحجاب یعنی تعمیق شکاف فعلی؟ دوست داریم باورمان شود جواب همه این‌ها را نمی‌داند.

مجتبی ذوالنوری، نماینده مردم قم در مجلس در گفتگویی گفته اگر خود مجلس که قانونگذار است قرار است به هیچ هنجار و قانونی پایبند نباشد که نمی شود. بند ۸ماده ۴قانون نیروی انتظامی می گوید برخورد با فساد و جرم وظیفه نیروی انتظامی است. ماده ۶۳۸قانون مجازات اسلامی نیز گفته است عدم رعایت حجاب جرم است و جرم انگاری کرده است و گفته است مجازات خاطیان ۷۴ضربه شلاق و دو ماه زندان یا جزای نقدی بدل الحبس است. بند ۱۲ماده ۴ قانون نیروی انتظامی می گوید این نیرو وظیفه پیشگیری از جرم را دارد کف پیشگیری این است خانم بی حجاب را ببرند و به وی تذکر دهند که حجاب اش را رعایت کند که این کف پیشگیری است و گشت ارشاد خلاف قانون نیست و کسانی که به ریشه گیر میدهند اینها خلاف می کنند.

اخبار مرتبط:
عراقچی: پیشنهادی که از آمریکا دریافت کرده‌ایم، دارای ابهامات و سوالات زیادی است و خیلی از مسائل در آن روشن نیست
عراقچی: پیشنهادی که از آمریکا دریافت کرده‌ایم، دارای ابهامات و سوالات زیادی است و خیلی از مسائل در آن روشن نیست

عراقچی تأکید کرد: ما پیشنهادی که از امریکا دریافت کردیم دارای ابهامات و سوالات زیادی است. خیلی از مسائل در این پیشنهاد روشن نیست. پاسخ مقتضی را ظرف روزهای اینده بر اساس اصول و منافع ایران خواهیم داد.

روایت یک نماینده‌ی زن مجلس از بهارستان: اسم خانم‌ها از قرعه‌کشی نطق و تذکر در نمی‌آید
روایت یک نماینده‌ی زن مجلس از بهارستان: اسم خانم‌ها از قرعه‌کشی نطق و تذکر در نمی‌آید

سارا فلاحی گفت: همه خانم‌ها هرروز ثبت نام می‌کنیم و اسم‌مان از قرعه در نمی‌آید. قبلا در می‌آمد اما در مجلس دوازدهم انگار یا بخت با ما یار نیست یا اتفاقی در سیستم قرعه افتاده است.

سخنگوی دولت: مدنی زاده نخبه علمی و دانشگاهی است / امیدواریم که با رایی که مجلس به او می‌دهد، برنامه‌های این وزارتخانه با توان و قدرت به پیش رود
سخنگوی دولت: مدنی زاده نخبه علمی و دانشگاهی است / امیدواریم که با رایی که مجلس به او می‌دهد، برنامه‌های این وزارتخانه با توان و قدرت به پیش رود

سخنگوی دولت با اشاره به معرفی وزیر پیشنهادی جدید برای وزارتخانه امور اقتصادی و دارایی به مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: دکتر مدنی زاده نخبه علمی و دانشگاهی است و امیدواریم که با رایی که مجلس شورای اسلامی به ایشان می‌دهد، برنامه‌های این وزارتخانه با توان و قدرت به پیش رود و همچنین از زحمات دکتر اکرمی که در این مدت با تلاش مجدانه خود سرپرستی این وزارتخانه را برعهده داشتند، قدردانی می کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است