خبرگزاری ایرنا، تصاویری از داخل زندان اوین پس از آتشسوزی گسترده را منتشر کرده است.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ شامگاه شنبه (۲۳ مهر ماه) بند محل نگهداری برخی زندانیان شاهد ناآرامی و درگیری بود که منجر به درگیری این افراد با پرسنل زندان اوین شد.
آنها انبار لباس زندان را به آتش کشیدند که منجر به آتشسوزی در زندان اوین شده است.
رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.
بهمن در بازجوییها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرفهایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوقالعاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.
فرمانداری بروجرد خطاب به شهروندان بروجرد و اشترینان اعلام کرد که با هماهنگی قبلی و تا ساعتی دیگر، انفجار کنترل شده مواد منفجره تاریخ گذشته در منطقه انجام خواهد شد.