کد خبر : 204869
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۲۲ - 17:04
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

رئیسی مدعی شد: دبیرکل سازمان ملل در ملاقات خصوصی عذرخواهی کرد

رییس جمهور از همراهی صمیمانه مردم با دولت بخصوص در اجرای اصلاحات اقتصادی تشکر کرد و گفت: دشمنان ایران در اغتشاشات اخیر نیز به دنبال ایجاد زحمت برای کشور بودند اما مردم با صبر و ایستادگی همچون گذشته آنها را ناکام کردند.

رئیسی مدعی شد: دبیرکل سازمان ملل در ملاقات خصوصی  عذرخواهی کرد

به گزارش سایت خبری مدارا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری، سید ابراهیم رئیسی در ابتدای دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت با حضرت آیت الله خامنه ای پیامبر اعظم را برترین دعوت‌کننده بشر به عدالت، عقلانیت، معنویت و اخلاق خواند و با برشمردن تلاش‌های دشمنان نهضت نبوی برای ترور شخص و شخصیت و دعوت پیامبر، افزود: امروز نیز در صف‌آرایی جبهه ضدّ اسلام در مقابل پیروان پیامبر، همان تلاش‌ها در قالب تروریزم فرهنگی و اقتصادی جریان دارد، اما همچنان‌که آن روز نتوانستند مانع عالم‌گیری نهضت نبوی شوند امروز نیز نخواهند توانست ملتِ پایبند به ارزشهای پیامبر را متوقف کنند.

وی علت کینه دشمن از ملت ایران را پیشرفتهای خیره‌کننده و همه‌جانبه آن دانست و خاطرنشان کرد: در سفر اخیر به نیویورک، دبیرکل سازمان ملل در ملاقات خصوصی عذرخواهی کرد و گفت با وجود تلاشهای زیاد نتوانستم تحریم‌های مربوط به کرونا علیه ایران را رفع کنم که به او پاسخ دادم ملت ایران همواره از تهدید و تحریم، فرصت‌سازی کرده و در قضیه کرونا نیز با فعال شدن شش مرکز تولید واکسن به صادرکننده تبدیل شدیم و امروز جزو کشورهای برتر دنیا در مقابله با این بیماری هستیم.

رئیس‌جمهور با اشاره به آمارهایی از پیشرفت علمی، رشد اقتصادی، کاهش تورم و افزایش همکاریهای تجاری و بین‌المللی کشورمان، از همراهی صمیمانه مردم با دولت بخصوص در اجرای اصلاحات اقتصادی تشکر کرد و گفت: دشمنان ایران در اغتشاشات اخیر نیز به دنبال ایجاد زحمت برای کشور بودند اما مردم با صبر و ایستادگی همچون گذشته آنها را ناکام کردند.

رئیسی، پنهان‌سازی حقایق و گسترش جاهلیت مدرن را از جمله ترفندهای کنونی بدخواهان دنیای اسلام دانست و افزود: راه مقابله با این ترفند، گسترش بیداری بر محور وحدت اسلامی و پرهیز از تفرقه است.

اخبار مرتبط:
واکنش ایران به ادعای ارسال لانچر موشک فتح به روسیه: مضحک است
واکنش ایران به ادعای ارسال لانچر موشک فتح به روسیه: مضحک است

نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل، در پاسخ به ادعای رویترز پیرامون ارسال لانچر موشک فتح به روسیه آن را ادعایی مضحک خواند.

روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی
روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی

وزارت خارجه عربستان اعلام کرد که وزیران خارجه این کشور و ایران در جده دیدار و درباره تحولات منطقه رایزنی کردند.

«مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد
«مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد

تسنیم نوشت: «سیدعلی مدنی‌زاده» اقتصاددان و رئیس دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه شریف گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی گری پست وزارت امور اقتصادی و دارایی شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است