کد خبر : 204779
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۲۲ - 10:12
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

محمد الشیاع السودانی نخست وزیر عراق شد

"محمد الشیاع السودانی" نامزد چارچوب هماهنگی احزاب و جریان‌های شیعی عراق (بجز جریان الصدر) مأمور به تشکیل دولت جدید در این کشور شد.

محمد الشیاع السودانی نخست وزیر عراق شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ «محمد الشیاع السودانی» نامزد چارچوب هماهنگی احزاب و جریان‌های شیعی عراق (بجز جریان الصدر) بعد از انتخاب عبداللطیف رشید به عنوان دهمین رئیس جمهور این کشور، کتباً از سمت وی، مأمور تشکیل کابینه شد.

محمد الشیاع السودانی، نامزد نخست وزیری عراق دقایقی بعد از انتخاب رشید به عنوان رئیس جمهور جدید این کشور به شبکه الجزیره قطر گفت که از سوی رئیس جمهور منتخب مأمور تشکیل کابینه شده است.

در نشست و جلسه انتخاب رئیس جمهور، ائتلاف چارچوب هماهنگی خود را به عنوان فراکسیون اکثریت معرفی کرد.

درخواست الکاظمی از احزاب سیاسی عراق

مصطفی الکاظمی؛ نخست وزیر پیش‌برد امور عراق طی توییتی ضمن تبریک به محمد شیاع السودانی به خاطر معرفی شدن وی برای تشکیل کابینه، از تمام گروه‌های سیاسی خواست تا با او همکاری کنند.

پارلمان عراق امروز پنجشنبه برای انتخاب رئیس جمهور از بین ۴۱ نامزد تشکیل جلسه داد که در دور اول عبداللطیف رشید و برهم صالح (رئیس جمهور)، از بین این تعداد بیشترین رأی را از آن خود کردند، ولی موفق به کسب دو سوم آرا نشدند. برای همین رأی گیری برای دور دوم موکول شد.

در دور دوم با حضور ۲۶۹ نفر از نمایندگان حاضر در صحن پارلمان، عبداللطیف رشید همانگونه که پیشبینی می‌شد توانست با به دست آوردن ۱۶۲ رأی در برابر ۹۹ رأی برهم صالح به عنوان دهمین رئیس جمهور عراق انتخاب شود.

شخصیت‌های سیاسی عراق از کاظمی گرفته تا عمار حکیم و شیخ قیس خزعلی، دبیر کل جنبش عصائب اهل الحق عراق و نمایندگان پارلمان هم به رشید و هم به شیاع السودانی تبریک گفته اند.

اخبار مرتبط:
حزب‌الله: تصمیم خلع سلاح مقاومت توسط دولت لبنان، با اهداف خارجی دنبال می‌شود و داخلی نیست
حزب‌الله: تصمیم خلع سلاح مقاومت توسط دولت لبنان، با اهداف خارجی دنبال می‌شود و داخلی نیست

یک عضو ارشد حزب الله لبنان گفت که سلاح مقاومت مانع تحقق اهداف صهیبونیست‌ها در لبنان است و تلاش برای خلع سلاح آن، مطالبه‌ای داخلی نیست، بلکه با اهداف خارجی دنبال می‌شود.

ترامپ: اگر افغانستان پایگاه هوایی بگرام را به ما بازنگرداند، اتفاقات بدی رخ خواهد داد
ترامپ: اگر افغانستان پایگاه هوایی بگرام را به ما بازنگرداند، اتفاقات بدی رخ خواهد داد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در پیامی در شبکه اجتماعی متعلق به خود، «تروث سوشال» نوشت: «اگر افغانستان پایگاه هوایی بگرام را به کسانی که آن را ساخته‌اند، یعنی ایالات متحده آمریکا، بازنگرداند، اتفاقات بدی خواهد افتاد.»

نخست‌وزیر بریتانیا امروز در بیانیه‌ای عزم کشورش برای به رسمیت شناختن دولت فلسطین را تأیید می‌کند
نخست‌وزیر بریتانیا امروز در بیانیه‌ای عزم کشورش برای به رسمیت شناختن دولت فلسطین را تأیید می‌کند

تلگراف نوشت: نخست‌وزیر بریتانیا امروز یکشنبه بیانیه‌ای صادر خواهد کرد که عزم کشورش برای به رسمیت شناختن دولت فلسطین را تأیید می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است