کد خبر : 204380
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۹ - 15:53
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

تحلیل روزنامه نزدیک به قالیباف از اظهارات دبیر ستاد امر به معروف و …/ الان وقتش نبود آقای هاشمی گلپایگانی!

روزنامه نزدیک به قالیباف در تحلیل آنچه «دبیر ستاد امر به معروف و مهی از منکر» درباره جریمه زنان بی حجاب مطرح کرده بود با ابوالفضل اقبالی، جامعه‌شناس گفت وگویی ترتیب داده است که این پژوهشگر به این نکته اذعان دارد که "اظهارات آقای گلپایگانی یعنی عامدانه می‌گوید که به اعتراضات شما وقعی نمی‌نهیم و مهم نیست

تحلیل روزنامه نزدیک به قالیباف از اظهارات دبیر ستاد امر به معروف و …/ الان وقتش نبود آقای هاشمی گلپایگانی!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ یک روزنامه نزدیک به قالیباف در تحلیل آنچه «دبیر ستاد امر به معروف و مهی از منکر» درباره جریمه زنان بی حجاب مطرح کرده بود با  ابوالفضل اقبالی، جامعه‌شناس  گفت وگویی ترتیب داده است که این پژوهشگر به این نکته اذعان دارد که “اظهارات آقای گلپایگانی یعنی عامدانه می‌گوید که به اعتراضات شما وقعی نمی‌نهیم و مهم نیست که چه خواسته و اعتراضی دارید. گفتار ایشان مصداق حرف نابه‌جا زدن و دهن‌کجی به مردم است. به فرض اینکه حرف ایشان درست باشد که البته درستی آن هم باید بررسی شود، در حال حاضر فضای مطرح کردن آن نیست. اگر ایشان طرح یا برنامه‌ای دارد بعد از ختم این غائله در فضای آرام مطرح کرده که همان‌طور که گفتم باید در جمع نخبگان کشور نیز مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد.”

 

اخبار مرتبط:
روان‌شناس قلابی چگونه دختر نوجوان را اغفال کرد؟
روان‌شناس قلابی چگونه دختر نوجوان را اغفال کرد؟

جوان ۳۰ ساله افغان که دختر ۱۳ ساله را به بهانه ازدواج فریب داد تا بتواند با اخاذی از خانواده او بدهی‌های خود را بدهد، در گفت‌وگو با سایت جنایی درباره نحوه آشنایی با دختر نوجوان و نحوه فریب او توضیح داد.

خبر فوری درباره انفجار در فرودگاه مشهد
خبر فوری درباره انفجار در فرودگاه مشهد

روابط‌عمومی فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی انفجار در فرودگاه مشهد را تکذیب کرد.

پس از حمله موشکی اسرائیل، زندان اوین موزه می‌شود؟
پس از حمله موشکی اسرائیل، زندان اوین موزه می‌شود؟

عضو شورای شهر تهران درباره تبدیل زندان اوین به موزه و پارک فرهنگی صحبت کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است