کد خبر : 204350
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۹ - 13:31
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

اتهامات و حُکم حبس فائزه هاشمی اعلام شد

سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه فائزه هاشمی فعلا در بازداشت است، گفت: فائزه هاشمی به موجب دادنامه ششم بهمن ماه 1399، به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به 15 ماه حبس و 2 سال مجازات تکمیلی محکوم شده است.

اتهامات و حُکم حبس فائزه هاشمی اعلام شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مسعود ستایشی در نشست خبری درباره آخرین وضعیت پرونده فائزه هاشمی گفت: خانم هاشمی با قرار بازداشت موقت در بازداشت است و پیشینه ای از سوابق دارد. ایشان به موجب دادنامه ۶ بهمن ۱۳۹۹ به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به تحمل ۱۵ ماه حبس و دو سال مجازات تکمیلی محکوم شد. دادنامه دیگری هم دارد و در ۲۱ آذر سال ۱۴۰۰ از سوی دادگاه تجدیدنظر به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به یک سال حبس و دوسال مجازات تکمیلی و منع خروج از کشور محکوم شد. در اجرا و تحقق مقرراتی که داریم در ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ پرونده او به شعبه ۳۶ تجدیدنظر تهران رفت وبه اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به تحمل ۱۵ ماه حبس تعزیری و ۲ سال مجازات تکمیلی مثل ممنوعیت فعالیت در فضای مجازی و … محکوم شد.

وی افزود: اتهامات جدید ایشان در شعبه دادسرای امنیت مطرح است و اتهامات او اجتماع و تبانی و اخلال در نظم عمومی و فعالیت تبلیغی علیه نظام است و با قرار بازداشت موقت درتهران است و ان شاءالله سریعا پرونده ایشان رسیدگی می شود و به دادگاه ارسال خواهد شد و محکومیتشان در شرف اجرا است. تاریخ دادنامه ایشان ۱۹ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ است.

اخبار مرتبط:
خبرگزاری فارس «جان باختن چند نفر» در جریان تجمعات در لردگان را تایید کرد
خبرگزاری فارس «جان باختن چند نفر» در جریان تجمعات در لردگان را تایید کرد

فارس نوشت: «در درگیری‌ها از دو طرف تعدادی زخمی شدند و یک منبع آگاه از جان باختن چند نفر در جریان این درگیری‌ها خبر می‌دهد.»

دو دانشجوی دستگیرشده در اعتراضات آزاد شدند
دو دانشجوی دستگیرشده در اعتراضات آزاد شدند

امیرحسین قلی‌زاده دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی و سریرا کریمی، دبیر شورای صنفی دانشکده حقوق و علوم‌سیاسی و عضو شورای صنفی کل دانشگاه تهران که در جریان اعتراضات چند روز اخیر دستگیر شده بودند آزاد شدند و به خوابگاه بازگشتند.

واکنش وزارت علوم به اتفاقات دیشب دانشگاه شهید بهشتی
واکنش وزارت علوم به اتفاقات دیشب دانشگاه شهید بهشتی

دستیار رسانه‌ای وزیر علوم در واکنش به اتفاقات شب گذشته دانشگاه شهید بهشتی تاکید کرد: هیچ دانشجویی از این دانشگاه بازداشت نشده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است