کد خبر : 204007
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۸ - 01:05
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده تبریز: از نیرو‌های انتظامی توقع داریم که این غائله را یکباره تمام کنند

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر گفت: مطالبه جامعه، بازگشت ثبات و آرامش است لذا این توقع را ما و مردم از نیروهای خدوم انتظامی داریم که این غائله را یکباره تمام کنند.

نماینده تبریز: از نیرو‌های انتظامی توقع داریم که این غائله را یکباره تمام کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  روح‌الله متفکر آزاد نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر گفت: واقعیت مطلب این است که بعد از آشکار شدن توطئه‌های دشمن در بر هم زدن ثبات آسایش و آرامش جامعه و به تعطیلی کشاندن کسب و کارها و اعتراضات اصناف، کسبه و مردم نسبت به این وضعیتی که اغتشاشگران به وجود آورده‌اند، این جریانات با عدم همراهی مردم مواجه شدند.

وی افزود: اغتشاشگرانی که با عدم همراهی مردم عددشان واقعا اندک است می‌خواهند کشور را ملتهب نگه دارند و امکان ایجاد کنند برای دشمن جهت اعمال فشار به ملت ایران از طریق‌ تحریم‌ها و مسائل دیگر؛ توقع جامعه و مردم ما از نیروهای انتظامی این است که نسبت به اتمام غائله پیش آمده تسریع کنند تا مردم با احساس آرامش همچون همیشه در سطح شهر تردد داشته باشند و به امورات زندگی خودشان برسند، از طرفی برخی اصناف هم که گاهی به دلیل نگرانی از آسیب‌ها مغازه خودشان را زودتر از موعد تعطیل می‌کنند بتوانند به کسب و کار خودشان بپردازند.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی افزود: مطالبه جامعه، بازگشت ثبات و آرامش به جامعه است لذا این توقع را ما و مردم ما از نیروهای خدوم انتظامی داریم که این غائله را یکباره تمام کنند انشالله.

متفکرآزاد با اشاره به اجتماع بزرگ امت رسول‌الله گفت: بعد از اجتماع گسترده مردمی در کل کشور و در تهران روشن شد که موضع عموم مردم چیست و این غائله تمام شدنی است. البته بعد از این اجتماع هم عمده ماجرا به اتمام رسید اما آنچه که بصورت پراکنده، برخی دوست دارند کارهای رسانه‌ای انجام بدهند و خوراک به دشمن بدهند با تصاویری که از آتش زدن چند سطل آشغال به رسانه‌های خارجی می‌دهند در عمل به دشمن کمک می‌کنند و مردم توقع دارند آسایش و آرامش به طور کامل محقق شود و همین چند ترقه بازی هم که توسط این عوامل انجام می‌شود با اقتدار ماموران فراجا جمع آوری بشود ان‌شاءالله.

اخبار مرتبط:
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!

​ترامپ گفت که خواهان برچیده شدن کامل تاسیسات غنی سازی ایران است. وی مدعی شد این کار در مذاکرات یا در بمباران ، انجام خواهد شد.

اعضای شورای امنیت با نماینده ویژه ترامپ، درباره ایران گفت‌وگو کردند
اعضای شورای امنیت با نماینده ویژه ترامپ، درباره ایران گفت‌وگو کردند

سفیر الجزایر گفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل در دیدار با نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران، کمک‌های غزه و بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.

غیبت معنادار محمدجواد ظریف در مهمانی پزشکیان
غیبت معنادار محمدجواد ظریف در مهمانی پزشکیان

۶۶ روز بعد از کناره گیری محمد جواد ظریف از معاونت راهبردی ریاست جمهوری و یک ماه بعد از برکناری شهرام دبیری از معاونت پارلمانی رییس جمهور پزشکیان از این دو تجلیل کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است