کد خبر : 204004
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۸ - 01:02
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

نماینده تهران در مجلس: در روز‌های ابتدای ناآرامی‌ها گفته می‌شد که برخی بر اثر هیجان وارد میدان شده‌اند، اما امروز و پس از هشدار‌ها دیگر عذری باقی نمانده / باید محرومیت از امتیازات اجتماعی برای آنها درنظر گرفته شود؛ فکر نکنند که دست به هر کاری بزنند کسی کاری به آنها ندارد

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: دستگاه‌های امنیتی، انتظامی و قضائی دیگر باید قاطعانه با اغتشاشگران برخورد کنند و اجازه ندهند آنها بیش از این امنیت و آسایش مردم را برهم بزنند.

نماینده تهران در مجلس: در روز‌های ابتدای ناآرامی‌ها گفته می‌شد که برخی بر اثر هیجان وارد میدان شده‌اند، اما امروز و پس از هشدار‌ها دیگر عذری باقی نمانده / باید محرومیت از امتیازات اجتماعی برای آنها درنظر گرفته شود؛ فکر نکنند که دست به هر کاری بزنند کسی کاری به آنها ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  اسماعیل کوثری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اغتشاشات روزهای اخیر در کشور گفت: دستگاه‌های امنیتی، انتظامی و قضائی باید قاطعانه با اغتشاشگران برخورد کنند و اجازه ندهند که آنها بیش از این امنیت و آسایش مردم را برهم بزنند.

وی ادامه داد: به هیچ وجه نمی‌توان بر روی شعارهای ساختارشکنانه و رفتارهای خشن اغتشاشگران نام مطالبه عمومی نهاد، چرا که آنها دیگر با کارهایش آسایش و امنیت مردم را به خطر انداختند.

نماینده مردم تهران در مجلس اظهار کرد: وقتی در میان افراد دستگیر شده عناصر سلطنت‌طلب و ضدانقلاب مشاهده می‌شوند، نشان‌دهنده این مسئله است که این آشوبگران به دنبال حل معضلات و مشکلات مردم نیستند. اگر در روزهای ابتدای ناآرامی‌ها گفته می‌شد که برخی بر اثر هیجان وارد میدان شده‌اند، اما امروز و پس از هشدارهای متعدد مسئولان مبنی بر اینکه افراد فریب اغتشاشگران را نخورند، دیگر عذری باقی نمانده است.

وی افزود: اگر تجمعی برای اعلام اعتراض بخواهد شکل بگیرد باید با مجوز قانونی و به صورت آرام باشد، نه اینکه بدون مجوز و با ایجاد اغتشاش، درگیری و ناامنی همراه باشد. باید عوامل اغتشاش دستگیر و به قوه قضائیه تحویل داده شوند و قوه قضائیه نیز باید اشد مجازات را برای این قبیل افراد در نظر بگیرد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: باید محرومیت از امتیازات اجتماعی برای اغتشاشگران درنظر گرفته شود تا از این طریق هزینه سنگین رفتارهای خود را پرداخت کنند و فکر نکند که دست به هر کاری بزند کسی کاری به او ندارد.

اخبار مرتبط:
واکنش ایران به ادعای ارسال لانچر موشک فتح به روسیه: مضحک است
واکنش ایران به ادعای ارسال لانچر موشک فتح به روسیه: مضحک است

نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل، در پاسخ به ادعای رویترز پیرامون ارسال لانچر موشک فتح به روسیه آن را ادعایی مضحک خواند.

روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی
روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی

وزارت خارجه عربستان اعلام کرد که وزیران خارجه این کشور و ایران در جده دیدار و درباره تحولات منطقه رایزنی کردند.

«مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد
«مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد

تسنیم نوشت: «سیدعلی مدنی‌زاده» اقتصاددان و رئیس دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه شریف گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی گری پست وزارت امور اقتصادی و دارایی شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است