کد خبر : 203998
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۸ - 00:56
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

اخراج رضا امیدی از دانشگاه تهران

رضا امیدی، از اساتید دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، بر اثر فشارهای نهادهای امنیتی بیرون دانشگاه، در آستانه سال تحصیلی جدید، از این دانشگاه اخراج شد.

اخراج رضا امیدی از دانشگاه تهران

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علیرغم اینکه در برنامه درسی ترم جاری، برای این استاد دانشگاه، تدریس واحدهای درسی مانند “فقر و نابرابری” و “سیاستگذاری آموزش و سلامت” در نظر گرفته شده بود، اما به یک باره این کلاس ها از برنامه آموزشی دانشکده حذف شدند و رابطه استخدامی او با دانشگاه قطع شد. اکنون در اثر اصرار دانشجویان فقط یک درس در مقطع کارشناسی ارشد به صورت غیررسمی برای او ارایه شده است.

چند ماه پیش برای نخستین بار اخباری درباره احتمال قطع همکاری با امیدی شنیده شد که منجر به اعتراضات دانشجویان و دانشگاهیان شد و در نتیجه دروس او در ترم گذشته ارائه شد،هر چند بیش از دو سال است دانشگاه تهران پرداخت حقوق به او را متوقف کرده است.

از جمله تألیفات و ترجمه های او می توان به کتابهای «کیفیت زندگی، شاخص توسعه اجتماعی»، «هدفمندسازی پرداختهای انتقالی در کشورهای در حال توسعه» و «بازخوانی و بازاندیشی دولت رفاه» نام برد.

اخبار مرتبط:
استان سمنان باز هم لرزید!
استان سمنان باز هم لرزید!

فرماندار شاهرود از وقوع زلزله شدید ۴.۸ ریشتری در زمان آباد بیارجمند بعد از وقوع زلزله پنج ریشتری صبح امروز، خبر داد.

وزارت کشور: تا آخر تابستان همۀ اداره‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل‌اند / ساعت کاری ادارات دولتی از شنبه؛ ۶ صبح الی ۱۳
وزارت کشور: تا آخر تابستان همۀ اداره‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل‌اند / ساعت کاری ادارات دولتی از شنبه؛ ۶ صبح الی ۱۳

معاون وزیر کشور در نامه‌ای با ابلاغ مصوبه کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی از تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در سراسر کشور خبر داد. در این ابلاغ آمده به منظور صرفه جوئی مناسب با هدف حفظ پایداری شبکه سراسری برق کشور و تامین آسایش آحاد مردم حسب موافقت رئیس جمهور محترم بدینوسیله ساعات کاری کلیه دستگاه‌ها و وقفه در خدمت رسانی و دولتی و غیر دولتی بانک‌ها بیمه‌ها و شهرداری‌ها از بازه زمانی ۱۴۰۴/۳/۲۰، ۶:۰۰ صبح الی ۱۳:۰۰ تعیین می‌گردد و روز‌های پنجشنبه نیز تا ۳۱ شهریور در کل استان‌های کشور تعطیل میباشد.

میراث فرهنگی: خبر کشف مومیایی چند هزار ساله در بندر شهید رجایی کذب است
میراث فرهنگی: خبر کشف مومیایی چند هزار ساله در بندر شهید رجایی کذب است

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان هرمزگان، خبر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر کشف مومیایی چند هزار ساله در بندر شهید رجایی را قویاً تکذیب کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است